Невролог розповів, чи можна впоратися з мігренню в домашніх умовах

22 жовтня 2021, 04:57
Медик поскаржився на те, що багато пацієнтів, які скаржаться на головний біль, намагаються вирішити проблему сном в надії прокинутися без нападів.
Невролог розповів, чи можна впоратися з мігренню в домашніх умовах
Невролог розповів, чи можна впоратися з мігренню в домашніх умовах/ ua.depositphotos.com

Купірувати напад мігрені у домашніх умовах можна тільки лише за допомогою спокою і свіжого повітря. Про це в коментарі порталу "Вечірній Москві"розповів лікар-невролог, доктор медичних наук, керівник Центру неврології та реабілітації Віктор Шахнович.

Медик зазначив, що ніякі продукти не допоможуть знизити частоту мігрені. Але, каже Шахнович, необхідно забезпечити хворому спокій і свіже повітря, а також затемнити вікна. Якщо це допомагає полегшити симптоми, значить це і є мігрень, пояснив лікар. Також він зазначив, що багато пацієнтів, які скаржаться на головний біль, намагаються розв'язувати проблему сном в надії прокинутися без нападів. Така симптоматика говорить про наявність повноцінної і природної мігрені.

читайте такожЯк пов'язані сон і мігрень - відповідь вчених

відео дня

Нагадаємо, раніше китайські вчені довели новий зв'язок діабету і коронавірусу, а американські дослідники знайшли Нова ознака поширеного типу діабету

Кардіолог Олександр Мясников заявив - коли у людини є схильність до діабету або вже спостерігається переддіабетний стан, то допомогти організму може вживання трьох напоїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти