Ні слова правди: 3 жінки по зодіаку, словами яких вірити не варто

17 жовтня 2022, 19:23оновлено 18 жовтня 2022, 14:11
Три представниці зодіакального кола здатні обвести навколо пальця будь-кого.
Гороскоп листопад 2022
Гороскоп на жовтень 2022-3 жінки-брехуни по зодіаку / ua.depositphotos.com/

Для деяких представниць зодіакального кола нічого не варто прикрасити дійсність. Правда не займає топові рядки їх головних чеснот.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиками в наступаючому році, читайте в матеріалі: Казкова удача і великі зміни: 3 знакам зодіаку неймовірно пощастить в рік Чорного Кролика.

Астрологи назвали три представниці гороскопу, які можуть і люблять прибрехати. Уважно прислухайтеся до їхніх слів, але не особливо довіряйте.

Легко втираються в довіру

Представницям повітряного знака зодіаку властива подвійність натури. Вони можуть мило посміхатися в обличчя, а за спиною говорити неприємні речі. Якщо вони хочуть домогтися прихильності, будьте готові почути потік невичерпних компліментів. Однак не варто приймати їх за чисту монету. Жінки-Близнюки вміють пустити пил в очі, щоб справити враження. Їм нічого не варто пообіцяти і не виконати, для них це всього лише інструмент досягнення бажаного. Якщо зловити Близнюків на брехні, вони у всьому почнуть звинувачувати обставини і ніколи не визнають свою провину.

читайте такожПотужний захист: у 3 знаків зодіаку найсильніший ангел-охоронець

Плетуть інтриги і плітки

Жінки-Скорпіони - майстрині інтриг і пліток. Вони, на відміну від Близнюків, брешуть для того, щоб все тримати під контролем. Вправні маніпуляторші за допомогою брехні можуть змусити будь-якого танцювати під їх дудку. Якщо самі вони можуть обвести навколо пальця, то брехня в свою сторону відчувають моментально. І подають помсту холодним блюдом. Лицемірити Скорпіони будуть, якщо за цим стоїть якась вигода.

читайте такожГороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші

Брешуть на благо

Представниці водного знака зодіаку чутливі і романтичні натури. Вони часто бояться кого-небудь образити і вдаються до брехні "для порятунку". Вони можуть обманювати і самі себе, вважаючи за краще витати в хмарах, не помічаючи того, що відбувається навколо. Також Риби можуть вдаватися до хитрощів, щоб отримати бажане. Такими маніпуляціями вони не будуть просити безпосередньо, а скоріше тиснути на жалість. У рідкісних випадках вони вдаються до брехні в кар'єрних питаннях і намагаються бути чесними з близькими людьми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти