Ніяких зморшок і набряків: як зробити ефективні патчі в домашніх умовах

26 грудня 2022, 20:50
Главред підібрав прості та ефективні рецепти патчів, які допоможуть впоратися з різними проблемами.
патчі під очі
Як вдома зробити патчі під очі / фото ua.depositphotos.com

У світі існує безліч засобів краси, які покращують якість шкіри, роблять її такою, як на картинці, або навіть допомагають продовжити молодий вигляд, позбавляючи від зморшок.

Патчі, які накладаються на зону під очима, стали справжнім маст-хевом, адже вони дійсно можуть перетворити втомлені і опухлі повіки в свіжий погляд.

Однак далеко не всі патчі можуть подарувати очікуваний результат. Ні для кого не секрет, що дешеві косметичні засоби можуть виявитися звичайними підробками, які приваблюють лише своєю ціною. А ось дорогі засоби можуть купити далеко не всі красуні.

Але виявляється, вихід є. Ви самі можете створити свої власні патчі і вони дійсно будуть ефективними. Причому особисто створений засіб вийде дешевшим, ніж хороші дорогі патчі. До того ж ви можете підібрати рецепт для вирішення саме вашої проблеми.

патчі під очі
Як вдома зробити патчі під очі / фото ua.depositphotos.com

Патчі для зміцнення шкіри

Вам знадобиться: харчовий желатин (або агар-агар), мигдальне масло, відвар з квіток бузини, стебла петрушки, м'ята.

Желатин необхідно розчинити в окропі і додати туди мигдальне масло, а також 1 столову ложку відвару з квіток бузини. М'яту і петрушку потрібно дуже дрібно нарізати або подрібнити в блендері, після чого додати в желатин з маслом. Готовий засіб потрібно залити в формочки і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин. Такі патчі можна накладати на шкіру під очі на 30-40 хвилин.

Патчі від темних кіл під очима

Вам знадобиться: блефарогель, оливкова олія, заварний зелений чай, мигдальне і арганове масло, гель алое, ефірне масло моркви.

Всі масла необхідно змішати між собою. Туди варто додати листя зеленого чаю і дати всьому трохи настоятися. Цією сумішшю можна просочити ватні диски і покласти їх під очі на 15 хвилин.

Патчі від "гусячих лапок" біля очей

Вам знадобиться: 1 яєчний білок і 2 капсули вітаміну Е.

Вам необхідно розбити яйце і відокремити жовток від білка, залишивши лише білок. Його потрібно гарненько збити і додати туди вітамін Е з капсул. Цю суміш можна нанести на шкіру навколо очей на 10 хвилин.

Патчі від набряків

Вам знадобиться: 1 столова ложка жирного молока і кілька кубиків льоду.

Вам необхідно розігріти молоко і додати в чашку з ним кілька кубиків льоду. Коли молоко охолоне, на шкіру навколо очей потрібно нанести легкий крем або гель. Після цього ватні диски потрібно змочити отриманою сумішшю і покласти їх під очі.

Патчі для бадьорості

Вам знадобиться: 2 столових ложки готової кави і 2 столових ложки жирних вершків.

Вам потрібно змішати каву і вершки, а також дочекатися, коли вона охолоне. Після цього необхідно розрізати ватні диски навпіл і гарненько просочити їх засобом. Такі домашні патчі необхідно покласти під очі на 15 хвилин. Якщо вони почали висихати, то їх слід замінити новими.

Патчі від зморшок

Вам знадобиться: блефарогель або сироватка для обличчя, арганова олія, розчинна кава та вітамін Е.

1 чайну ложку кави необхідно розчинити в блефарогелі або сироватці для обличчя. Після цього туди потрібно додати вітамін Е, арганову олію і все добре змішати. Готовим засобом потрібно просочити ватяні диски і покласти їх під очі на 20 хвилин.

Раніше Главред розповідав про те, як правильно використовувати патчі під очі.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти