Молодик у квітні 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

31 березня 2022, 10:29
Що потрібно зробити в молодик, щоб залучити удачу на свою сторону.
молодик 2022
Молодик у квітні 2022 / depositphotos.com/

У другому місяці весни Місяць почне свій цикл два рази. Молодик в квітні 2022 відбудеться 2 рази на початку і кінці місяця.

Про те, які дні квітня сприятливі для нових починань, а коли краще звести будь-яку активність до мінімуму, читайте в матеріалі: Місячний календар на квітень 2022: названі дні найбільшого успіху.

відео дня

Коли молодик у квітні 2022

Перший молодик відбудеться 1 квітня о 9:24 за київським часом. Оновлення циклу пройде в сузір'ї Овна.

В кінці місяця очікується другий молодик, який станеться в сузір'ї Тільця 30 квітня о 23:38 по Києву.

Молодик в Овні означає обнулення циклу у всіх сенсах. Овен - перший знака зодіакального кола, а саме молодик – вступ в нову фазу. Цей час один з найбільш продуктивних в році. Покровитель сузір'я - планета Марс додасть ентузіазму в прагненні досягти поставлених цілей. Войовнича енергія може спонукати йти напролом назустріч до своєї мрії. Молодик в Овні - прекрасний час зробити перший крок до того, на що довгий час не могли зважитися.

Молодик в Тільці звертає увагу на матеріальні цінності – фінансове благополуччя, комфорт і достаток виходять на перший план. У цей період не варто здійснювати імпульсивних вчинків, слід зменшити оберти і шукати задоволення в простих життєвих радощах.

Молодик в квітні 2022 - що можна робити

У період молодика потрібно займатися як короткостроковим, так і довгостроковим плануванням. Чим чіткіше ви представите свій шлях до досягнення поставленої мети, тим швидше зможете домогтися перших результатів надалі. Цей день варто присвятити вирішенню першочергових питань, не намагаючись впоратися з декількома справами одночасно.

Час молодика підходить для того, щоб розпрощатися з шкідливими звичками. Розвантажувальний день принесе максимальну користь організму і і допоможе зміцнити здоров'я.

Взаємини з оточуючими можуть бути натягнутими, тому варто всіма силами уникати конфронтацій з людьми. Очиститися від негативу допоможе прощення старих образ і примирення з дорогими серцю людьми.

Що не можна робити в молодик

  • проводити переговори і призначати зустрічі;
  • починати нові справи - тільки планувати;
  • здійснювати великі покупки;
  • піддаватися негативним емоціям;
  • переїдати або зловживати алкоголем.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти