Молодик в серпні 2022: що допоможе залучити удачу і благополуччя

24 серпня 2022, 17:34
Чого потрібно уникати в молодик, щоб не накликати на себе неприємності.
Молодик серпень 2022
Молодик в серпні 2022 / ua.depositphotos.com

В останньому місяці літа місяць почне новий цикл 27 серпня об 11:17 за київським часом. Молодик в серпні 2022 відбудеться в сузір'ї Діви.

Молодик в Діві поставить на перший план питання кар'єри і здоров'я. Це час приділити увагу близьким людям і дітям, а також зайнятися благоустроєм будинку. Діва любить порядок, це хороший день, щоб очистити простір навколо себе, розставити по поличках думки і почуття і почати правильно харчуватися.

Про те, які дні першого місяця осені можуть обернутися неприємностями, а коли можуть збутися заповітні бажання, читайте в матеріалі: Місячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця.

відео дня

Молодик 27 серпня 2022 – що можна робити

Педантична Діва розташовує до того, щоб в молодика зайнятися довгостроковим плануванням. Складіть план на місяць і правильно розставте пріоритети, зосередивши зусилля на найбільш важливих речах. Подумайте над вашими цілями і планами і чітко уявіть, що чекає вас по досягненню наміченого. Чим більш виразно ви уявляєте кінець шляху, тим швидше Всесвіт допоможе втілити ваші прагнення в реальність.

читайте такожПовня у вересні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати неприємності

У день молодика варто проявляти максимальну обережність у всьому, що вимагає концентрації уваги. По можливості, краще відмовитися від поїздок, навіть невеликих і бути уважними за кермом. Важливі переговори варто перенести на інший день, енергія небесного світила на низькому рівні і шанси переконати партнерів у правильності вашої точки зору будуть мінімальними.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

Молодик - це час, коли потрібно звертати більше уваги на власні потреби і прислухатися до сигналів організму. Відновити душевну гармонію допоможуть очищаючі процедури: контрастний душ, масаж, миття голови або ванна з ефірними маслами. Присвятіть цей день відпочинку і відновленню сил, займіться справою до душі.

У спілкуванні з оточуючими слід проявляти більше такту. Будьте більш терпимими до недоліків інших, не провокуйте конфлікти. Ваша емоційна нестриманість може стати причиною неприємностей весь поточний місяць, ви можете ненароком запрограмувати себе на негатив.

читайте такожМісячний календар стрижок на вересень 2022: фартові дні для грошей і удачі

Що не можна робити в молодик:

  • починати нові проекти або роботу;
  • робити покупки - варто обмежитися тільки необхідними;
  • вирушати в подорожі і поїздки;
  • заводити нові знайомства;
  • перевтомлюватися;
  • вживати алкоголь.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти