Молодик в лютому 2022: що не можна робити, щоб не накликати біди

31 січня 2022, 09:25оновлено 3 лютого 2022, 17:31
Що потрібно робити в молодик, щоб уникнути неприємностей-розповість головний редактор.
молодик Лютий 2022
Молодик в лютому 2022 / depositphotos.com/

Молодик в лютому 2022 року відбудеться 1 лютого о 7:47 за київським часом. У нову фазу зростання Місяць вступить в сузір'ї Водолія.

Молодик у Водолії - це не час для активних дій, і більше підходить для планування і постановки цілей на майбутнє. Цей день підходить для спілкування з близькими по духу людьми або нових знайомств. Також Місяць в повітряному сузір'ї розташовує до творчості і пошуку своїх прихованих талантів.

Місячний календар на лютий 2022 розповість про те, в які дні можна розраховувати на успіх у всіх починаннях, а яка доба можуть таїти в собі серйозну небезпеку.

відео дня

В 1 місячну добу енергія всього живого знаходиться на мінімальному рівні. Можливі необгрунтовані напади тривоги хвилювання, занепад сил і депресивні стани. У цей день можуть загострюватися хронічні захворювання. Впоратися з негативними думками і роздратуванням непросто, зростає ймовірність конфліктів і розбіжностей.

Молодик 1 лютого 2022 – що можна робити

День нової фази Місяця ідеальний для планування справ як на поточний місяць, так і на довгострокову перспективу. Непогано буде і помріяти. Візуалізуючи свої бажання, створюючи чітку картинку в своїй голові, ви наближаєте настання цього дня. Однак всі свої плани в молодик варто тримати при собі і нікому про них не розповідати.

читайте такожМісячний календар стрижок на лютий 2022: найвдаліші дні для нової зачіски і фарбування

У період молодика підуть на користь розвантажувальні дні і початок дієти. Якщо у вас є шкідливі звички – саме час з ними попрощатися. Проводьте більше часу на свіжому повітрі і за улюбленими заняттями.

У цей день варто прощати один одному образи, таким чином "очищаючись" від негативу і програмуючи себе на гарний початок місяця. Те, як ви проведете молодик, вплине на весь наступний місяць.

Що не можна робити в молодик:

  • займатися фінансовими питаннями, позичати і брати в борг;
  • починати нове;
  • приймати важливі рішення, проводити переговори або підписувати документи;
  • проводити хірургічні втручання без крайньої необхідності;
  • йти в салон на косметичні процедури;
  • переїдати і вживати алкоголь.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти