Молодик в березні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

18 лютого 2022, 15:19
Що не можна робити в молодик, щоб не відлякати удачу.
молодик Березень 2022
Молодик у березні 2022 / depositphotos.com/

Молодик у березні 2022 відбудеться 2 березня о 17:34 за київським часом. Місяць увійде в нову фазу в середу, в сузір'ї Риб.

Місяць в Рибах загострює почуття ліні. Однак в цьому випадку не варто картати себе за бездіяльність, це один з небагатьох днів, коли воно може тільки піти на користь і вберегти від необдуманих рішень, які можуть обернутися серйозними проблемами. Цей день найбільше підходить для спокійного відпочинку.

Місячний календар на березень 2022 розповість, в які дні варто бути особливо уважними, щоб не накликати на себе неприємності, а коли удача буде ходити за вами по п'ятах і будь-які починання будуть успішними.

відео дня

У день оновлення місячного циклу життєва енергія, як і сила самого небесного світила мінімальні. Багато хто може відчути занепад сил, необгрунтовані напади тривоги і хвилювання, а також апатію і навіть депресію. У день молодика можуть дати про себе знати хронічні захворювання, і в рази зростає ризик сварок і конфліктів з оточуючими.

Молодик 2 березня 2022 – що можна робити

До початку молодика добре довести до кінця всі поточні справи і завдання. У день, коли небесне світило оновлюється, необхідно чітко розпланувати найближчий місяць, концентруючись на першочергових завданнях. Сприятлива місячна доба для будь-яких починань. Можна помріяти і чим яскравіше ви уявляєте картинку бажаного, тим більше шансів, що воно втілиться в життя.

читайте такожМісячний календар стрижок на березень 2022: фартові дні для нової зачіски і фарбування

День молодика кращий в місяці, щоб розпрощатися з шкідливими звичками починати дієту або проводити розвантажувальний день. Добре записуватися в спортзал і бути фізично активними.

Взаємини з оточуючими в цей день можуть бути трохи натягнутими, проте не варто загострювати. Найкраще піти на мирову і попросити вибачення і самим пробачити образи, таким чином, очищаючи себе від негативу.

Що не можна робити в молодик:

  • не можна брати в борг або позичати;
  • здійснювати великі покупки;
  • проводити важливі переговори і підписувати документи;
  • піддаватися негативним емоціям (злість, ревнощі);
  • вживати алкоголь і переїдати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти