Молодик в листопаді 2021: що потрібно робити, щоб залучити енергію грошей

4 листопада 2021, 08:59
Що не можна робити в молодик щоб не злякати удачу - розповість Главред.
Молодик в листопаді 2021
Молодик в листопаді 2021 / ua.depositphotos.com/

В останньому місяці осені місяць оновить свій цикл 5 листопада 2021 року о 00:15. Молодик відбудеться в сузір'ї Скорпіона.

2 місячна доба - день, коли потрібно знизити активність на максимум. У цей день потрібно уникати конфліктних ситуацій і тримати емоції під контролем.

Молодик 5 листопада 2021 року відбудеться в п'ятницю. Цьому дню протегує загадкова Венера. Жінкам і дівчатам варто утриматися від виконання важкої роботи і присвятити добу відпочинку, балуючи себе приємними дрібницями.

відео дня

Про те, як фази Місяця можуть відбитися на благополуччі, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність.

Молодик 5 листопада 2021: що можна робити

У день молодика живі істоти знаходяться під впливом особливого енергетичного імпульсу. Саме тому початок нового місячного циклу гарний час для будь-яких нових починань. Можна братися за виконання завдань, які не вдавалося вирішити раніше. Місяць в Скорпіоні забезпечить заряд творчої енергії. Добре дається інтелектуальна праця.

У цей день, якщо правильно і чітко сформулювати цілі або визначитися з мріями, доля допоможе досягти бажаного.

Стрижка волосся в 2 місячний день - 5 листопада з 8:12 до 9:52 наступної доби, зміцнить не тільки волосся, але і загальний стан організму. Можна експериментувати з довгою і формою зачіски, це приверне енергію і бажання заробляти. Грошовим стане фарбування волосся натуральними барвниками.

читайте такожМісячний календар стрижок на листопад 2021: кращі дні для нової зачіски та манікюру

Добре в цей день починати дієту або розвантажувальний день. Ці процедури можуть очистити організм від токсинів і шлаків і зміцнити здоров'я. Ідеальною буде відмова від шкідливих звичок.

Для того, щоб "оновитися" разом з небесним світилом і привнести в життя благополуччя, необхідно позбутися від непотрібного мотлоху і навести порядок в будинку.

Що не можна робити в молодик

У цей день енергія знаходиться на найнижчому рівні. Може проявлятися емоційна нестійкість або почуття тривоги і занепокоєння. Необхідно всіляко уникати сварок і скандалів. Якщо можливо, провести молодик на самоті і спокої. У молодик також не варто:

  • проводити хірургічні втручання;
  • вирішувати важливі питання;
  • працювати в саду або городі;
  • переїдати і вживати алкоголь.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти