Молодик в жовтні 2021: що не можна робити, і як залучити благополуччя

5 жовтня 2021, 09:21
Як варто перший день молодого місяця, щоб не накликати біду - розповість Главред
Молодик у жовтні 2021
Молодик у жовтні 2021 / ua.depositphotos.com/

Фаза Місяця оновить свій цикл вже на початку місяця. Молодик відбудеться 6 жовтня о 14:06 за київським часом. Супутник Землі почне новий відлік місячного місяця в сузір'ї Терезів.

У день молодика енергія світила максимально низька. Можливий занепад сил і енергії. У цей день можна відчувати безсоння. Можуть дати про себе знати хронічні захворювання. Надмірна активність може тільки нашкодити, тому час знизити обороти і провести день в спокої. Початок нового циклу - ідеальний день для відновлення сил і уповільнення.

Про те, коли відбудеться перехід на зимовий час, читайте в нашому матеріалі: Переведення годинників на зимовий час 2021 в Україні: дата, чим шкідливий.

відео дня

Молодик 6 жовтня 2021: що можна робити

Разом з обнуленням Місяця, яка виходить із сузір'я Діви можна задуматися і про власний відпочинок. У цей період необхідно довести до кінця розпочаті справи або вирішити накопичені питання. Перші місячна доба сприятливі для нових починань, але вони не повинні бути грандіозними.

Фахівці в області астрології дотримуються думки, що в день молодика найкраще починати оздоровчі процедури, дієту, а також позбавлятися від згубних звичок. Буде корисним і просто розвантажувальний день.

Молодик відбудеться в середу. Цьому дню протегує працьовитий Меркурій. Можна зайнятися тими справами, які відкладалися на потім. Вдало таке розташування планет для людей розумової праці.

У перший день нового місячного місяця можна і потрібно позбавлятися від непотрібних речей і наводити порядок не тільки вдома, але і в голові, розсортувавши думки по поличках. Вкрай важливо до настання фази росту Місяця розрахуватися з усіма боргами.

читайте такожПовний місяць у жовтні 2021: що не можна робити в цей день

Що не можна робити в молодик

У цей день не варто приймати важливі рішення. Ви довго будете зважувати всі за і проти, проте ризик помилитися, навіть все добре обдумавши, залишається великим. У день молодика також не варто:

  • переохолоджуватися;
  • зловживати жирною їжею і алкоголем;
  • втілювати в життя грандіозні плани.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти