Про що може говорити номер квартири - нумерологія

5 лютого 2022, 16:23
Номер квартири може впливати на благополуччя і успіх.
Нумерологія
Як номер квартири може впливати на успіх і благополуччя / depositphotos.com/

Фахівці в області нумерології дотримуються думки, що номер квартири може впливати на щастя і благополуччя своїх мешканців. І важливо, щоб він збігався з уподобаннями, темпераментом і навіть професією.

Про те, як число народження може вплинути на успіх і благополуччя, читайте в матеріалі: Удача і везіння: як число народження може передбачити долю - нумерологія.

Комфорт і домашній затишок залежать не тільки від правильного інтер'єру, але і він числа квартири. Якщо цей номер збігається з енергією людей, які живуть там - щасливі моменти вам забезпечені.

Щоб вирахувати правильне число, потрібно плюсувати всі цифри до отримання однозначного числа від 1 до 9. Якщо номер квартири 163 складаємо 1+6+3 = 10. Двозначну десятку теж плюсуємо 1 + 0 = 1.

1 - Сонце

Таке житло чудово підійде для людей, чия професія пов'язана з творчістю. Затишно будуть себе почувати художники, журналісти, письменники, актори, музиканти. Енергія Сонця творча, тому до них часто буде прилітати муза. Щоб посилити позитивні вібрації і залучити удачу, необхідно додати в інтер'єр деталей червоного, жовтого, золотистого і оранжевого кольорів. Таке житло має бути наповнене світлом.

2 - Місяць

Енергія такого будинку ідеально підійде людям, які працюють з дітьми: вихователі, вчителі, викладачі, няні, а також тим, хто працює над створенням кулінарних шедеврів: кухарів, кондитерів, всім хто пов'язаний з їжею. Щоб посилити позитивні впливи Місця проживання потрібно обов'язково повісити в квартирі дзеркало і, по можливості, не одне.

3 - Марс

Під заступництвом самої войовничої планети найкомфортніше буде людям активним і динамічним. Ті, які не звикли засиджуватися на одному місці і постійно в пошуку нових відчуттів. Предмети декору в червоних кольорах - відмінне рішення, яке допоможе залучити успіх.

4 - Меркурій

Ця квартира є найкращим місцем для дружніх людей. Привітні і товариські, завжди на позитиві, вони відрізняються чесністю і абсолютно не переносять самотність. Головні кольори декору - синій, сірий і відтінки жовтого.

читайте такожЗбуваються мрії і супроводжує удача в грошах: 4 знака зодіаку, які відрізняються завидним везінням

5 - Юпітер

Люди, які пов'язані з наукою і політикою відчують себе в такій квартирі максимально комфортно. Ті, хто проживають в квартирі з числом п'ять, не уявляють свого життя без цікавої книги. Дуже часто в такому будинку є маленька бібліотека. Колір інтер'єру, який принесе удачу – фіолетовий. Позитивну енергію Юпітера посилять предмети бронзового кольору.

6 - Венера

Описати господарів квартири - "шістки " можна як чуйних, добрих і доброзичливих людей. Зазвичай вони з тих сусідів у яких завжди знайдеться потрібна дрібниця, вони завжди готові прийти на допомогу. Ці люди дуже люблять приймати гостей, і дуже часто у них в будинку живе домашній улюбленець.

читайте такожСон з неділі на понеділок: віщий він і про що може попереджати

7 - Сатурн

Енергія планети Сатурн дещо важка. У такій квартирі зазвичай живуть люди, які пройшли через багато випробувань і подолали масу труднощів, відчуваючи обмеження. Комфортно в такому житлі буде тим, хто займається йогою і духовними практиками.

8 - Уран

Таке житло буде наповнювати господарів потужною життєвою енергією. Оптимістичний настрій господарів стане батарейкою, від якої заряджаються оточуючі. Будинок підходить для тих, хто володіє екстрасенсорними здібностями і даром ясновидіння. Предмети декору повинні чітко уособлювати внутрішній світ мешканців.

9 - Нептун

Квартира – "дев'ятка" - не для слабкодухих. Далеко не кожному під силу витримати таку потужну енергетику, тому найкраще в таких квартирах уживаються моряки, екстрасенси і священики.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти