Загострення на фронті, травми й ДТП: чого побоюватися у повню 7 березня 2023

1 березня 2023, 01:43
Березнева повня буде передвісником напружених транзитів Марса. А оскільки ця планета агресивна, ситуація буде не дуже безхмарною.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс склав гороскоп на березень 2023 / Фото pixabay.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на березень 2023 і розповів, чого чекати від повні в перший місяць весни.

За словами фахівця, повня 7 березня співпаде з моментом, коли Сатурн змінює знак Зодіаку і переходить в Риби.

"Цей повний Місяць буде передвісником напружених транзитів Марса. До слова, лютнева повня теж була не такою вже і простою: тоді Уран спричиняв різкі та несподівані події, які складно було спрогнозувати. Ситуація в березні теж буде не надто безхмарною. Адже Марс - агресивна планета, тому часто приносить події, які призводять до руйнувань або змін, і все це досягається шляхом сили або активних дій. Тому на фронтах можемо чекати великої війни", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

Астролог додав, що є ризик ДТП і нещасних випадків, варто бути обережними.

Повня 7 березня буде в Діві, і вона висвітлить теми здоров'я та повсякденних звичок. Багато хто в найближчі до повного Місяця дні може бути досить прискіпливим, критичним, вибагливим, нетерплячим стосовно інших.

"Тому березень - не найкращий час для переговорів і з'ясування стосунків. Варто приділити більше уваги своєму фізичному та ментальному здоров'ю в цьому місяці, очистити простір навколо себе, викинути зайве сміття, позбутися від непотрібних файлів в комп'ютері. Також добре позбутися кармічних боргів і зайнятися очищенням не лише організму, але також думок і душі", - порадив астролог.

Як повідомляв Главред, Влад Росс також прогнозував, що Венера в Овні в березні-2023 сприятиме раптовим витратам, викликатиме нетерпіння при здійсненні фінансових планів і купівлі нових речей.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти