З грошима все піде шкереберть: астролог назвав невдах березня

28 лютого 2023, 10:36
7118
Влад Росс розповів, кому варто готуватися до невдач, пов'язаних з фінансами і грошима.
Гроші, гороскоп, астрологія, Влад Росс
Гроші, гороскоп, астрологія, Влад Росс / УНІАН , ua.depositphotos.com, Главред

Венера в Овні в березні-2023 сприятиме раптовим витратам, буде викликати нетерпіння при здійсненні фінансових планів і купівлі нових речей.

Астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів, що березень - не найкращий час для фінансових ризиків.

За його словами, особливо небезпечно ризикувати буде в середині березня. Тому ніяку нерухомість в середині березня купувати не варто.

"Напружений транзит Венери і Плутона очікується 16 березня. Він буде викликати надзвичайну пристрасть, в тому числі і у фінансовій сфері. Поблизу цього транзиту будуть рости апетити, буде велика спокуса ризикувати, вкладати великі суми в рекламу, але всього цього краще не робити і почекати, поки Венера стане спокійніше. Адже вже в першій половині квітня можна буде приймати якісь важливі фінансові рішення",-розповів астролог.

За його словами, у людей, народжених 14-17 березня, може бути не дуже вдалий сумбурний фінансовий рік. Їм варто готуватися до невдач, пов'язаних з фінансами і грошима.

"31 Березня з'єднаються Венера і Уран, що зробить закінчення місяця досить нестабільним в плані фінансів. Перш за все, мова йде про 30 і 31 березня. У ці дні ризики можуть не виправдатися, навіть якщо здавалося, що все враховано. Уран завжди вносить несподіванку і неможливість передбачити точні події. Зате це хороші дні для брокерів, вони можуть грати на біржі 30-31 березня", - підсумував експерт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти