Дуже складна оптична ілюзія: лише 2% людей знайдуть метелика на малюнку

7 липня 2023, 07:03оновлено 8 липня 2023, 01:35
22670
Щоб перевірити гостроту свого зору та уважність, достатньо витратити трішки часу на складну загадку, розгадати яку зможуть не усі.
Головоломка, отическая иллюзия, бабочка
Потрібно знайти метелика на малюнку/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії – це одні з найскладніших загадок, які вимагають надзвичайної спостережливості та нестандартного мислення, адже не усім вдасться знайти те, що дуже добре замасковано і перебуває практично поза межами нашого погляду. Наступну оптичну ілюзію мало хто зможе розгадати з першого разу – потрібно знайти метелика на малюнку з горами і полем.

На виконання завдання дається всього 14 секунд. За цей час розгадати таку складну загадку зможуть лише 2% людей, пише Fresherslive.

Якщо вам подобаються головоломки та оптичні ілюзії, радимо також вирішити наступну: Лише одиниці знайдуть козу у складній оптичній ілюзії: у вас є всього 18 секунд

відео дня

У кожного з нас по-різному натренована увага до деталей – комусь легше вдається помічати те, що приховано від нашого погляду, комусь – важче. Але якщо тренувати такий навик і час від часу розгадувати різноманітні загадки, то мозок натренується і ваша уважність досягне дуже високого рівня.

Загадка із полем і метеликом стане ще одним хорошим тренуванням для мозку. Тому спробуйте зосередитися, не відволікатися на інші речі й виконати це завдання на швидкість.

На картинці ми бачимо зелене поле з яскравими квітами і засніжені високі гори на задньому плані. Також на малюнку є дерево, яке розквітло ніжно-рожевим цвітом. Десь серед цієї прекрасної природи причаївся метелик. Так як він маленький, знайти його буде непросто.

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо, вони також захочуть перевірити, наскільки у них гострий погляд і допитливий розум.

Головоломка, отическая иллюзия, бабочка
Потрібно знайти метелика на малюнку за 14 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти метелика, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ділянку ближче до лівого краю малюнка.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка, отическая иллюзия, бабочка
Метелик сидить на квітці у лівій частині картинки/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти козу на малюнку зі скелями всього за 18 секунд. Від цієї загадки просто очі розбігатимуться. Нелегко буде помітити тварину на картинці з високими скелями.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію для найуважніших, у якій потрібно знайти вовка серед овець за 10 секунд. Лише одиниці зможуть впоратися із завданням, адже зробити це буде майже неможливо.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти