Одне на двох із собакою: жінка вибрала ім'я для сина й нарвалася на критику

15 червня 2023, 11:07
883
Майбутня мама дуже засмутилася, дізнавшись, що всі її друзі та родина ненавидять ім'я, яке вона обрала для свого маленького сина.

Собака, дитина
Імена собаки і дитини схожі, й це дратує родичів молодих батьків / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Вибір імені дитини - справа непроста. Буває і так, що ім'я, яке дуже подобається батькам малюка, викликає жорстку критику з боку родичів та друзів. Так сталося і з однією сімейною парою, історію якої описує британське видання Mirror.

Дитина ще не народилася, але батьки вже почали обмірковувати, як назвати сина і розглядали кілька варіантів: Ніколас, Крістофер, Себастьян. Останній варіант сподобався обом. Але після того, як майбутні батьки оголосили ім'я родині та друзям, їхня радість перетворилася на смуток.

відео дня

"Всі інші, здається, ненавидять це ім'я, включаючи його та моїх найкращих друзів", — поскаржилася жінка.

Причина, чому родичі та друзі критикують ім'я дитини, полягає в тому, що собаку батьків жінки звуть Бастіан, що дуже схоже на ім'я Себастьян.

"Людям або просто не подобається, або не подобається, що собака має практично те саме ім'я. Я вбита горем", - сказала майбутня мама.

До слова, езотерики вважають, що собак не варто називати людськими іменами. Справа в тому, що ім'я людини має особливу енергетику, яка тваринам не підходить, іноді це може привести до загибелі тварини.

Раніше Главред писав, чому не можна називати сина на честь батька, а дочку - на честь матері.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти