"Окупанти тікатимуть, все кидатимуть": астролог розповіла, коли ЗСУ звільнять Херсон

13 серпня 2022, 13:53оновлено 18 серпня 2022, 12:27
Російські загарбники готуються до "чогось серйозного та небезпечного для мирних жителів". Можуть бути нові жертви, зокрема і з боку ворога.
Гороскоп для України
Гороскоп для України свідчить про те, що ЗСУ просуватимуться вперед, перемагаючи ворога / Фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Астролог і таролог Рубіна Цибульська вважає, що до кінця літа захисники України будуть крок за кроком звільняти тимчасово окуповані території Херсонської області.

За словами фахівця, українські військові будуть просуватися вперед, перемагаючи ворога. Попереду - "підкріплення, зміцнення сил нашої країни", розповіла Цибульська на своєму Youtube-каналі.

Разом з тим, астролог розповіла про те, що люди опиняться перед вибором, багато хто не хоче повертатися в минуле. Є страх і сумніви.

Цибульська попередила про те, що загарбники готуються до "чогось серйозного і небезпечного для мирних жителів". За її прогнозом, в Херсоні можуть бути нові жертви, зокрема і з боку ворога.

"Вони тікатимуть, все кидатимуть", - передбачила таролог.

Раніше Цибульська говорила, що існує загроза ударів окупантів по Києву та Київської області до кінця серпня. Найнебезпечнішими вона назвала дні з 18-го по 23-е число.

Астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти