Небезпека на кожному кроці: названі дні лютого 2022, коли можуть підстерігати невдачі

31 січня 2022, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 17:18
Небезпечна перевтома, спокуси та ризик травматизму - коли у люмому потрібно бути вкрай уважними.
Місячний календар Лютий 2022
Місячний календар на лютий 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар на лютий 2022 може похвалитися днями, коли успіх буде супроводжувати будь-які починання. Однак є і дні, коли потрібно проявити максимальну обережність, щоб не накликати на себе біди і нещастя.

Про те, в який день фази Місяця найкраще відправлятися в салон краси, читайте в матеріалі: Місячний календар стрижок на лютий 2022: найвдаліші дні для нової зачіски і фарбування.

У лютому 2022 є чотири дні, коли потрібно проявити пильність, щоб уникнути неприємних ситуацій.

11 лютого – Меркурій з'єднується з Плутоном

Ближче до середини місяця планети зблизяться і будуть розташовуватися по одну сторону від Землі. Таке з'єднання досить агресивне і може негативно позначитися на благополуччі. День буде напруженим і не позбавленим сюрпризів, які не завжди будуть радувати. Не виключено, що плани можуть зірватися, а в справах настане плутанина. Не найкраща доба, щоб покладатися на удачу і щасливий випадок. Логіка і раціональне мислення - ваші найкращі союзники. Ретельно продумуйте кожну дію, це допоможе уникнути серйозних помилок.

читайте такожПодарунок долі і казкове везіння в грошах: названі найвдаліші дні лютого для всіх знаків Зодіаку

16 лютого – повня, з'єднання Марса з Венерою

Вкрай небезпечний день. Місяць входить в сузір'я Лева, а Марс з'єднується з Венерою, що може спровокувати різкий занепад життєвих сил. У любовній сфері можливі сварки з партнером. У професійній діяльності не варто починати нові проекти. Перевтома в цей день може привести до незворотних наслідків. Краще зменшити оберти і провести цей день, займаючись поточними справами.

24, 25 лютого – спадний Місяць у Стрільці

Такий стан небесного світила може обернутися масою проблем. У ці дні варто бути уважними до особистих речей і стримати витрати. Спокуса купити щось непотрібне буде великий, але це може вдарити по бюджету. Також в цей день підвищується ризик травм при керуванні транспортними засобами, будь-які поїздки варто перенести на більш сприятливий час.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти