Досвідчені господині кладуть лавровий лист в пральну машину: навіщо вони це роблять

12 вересня 2022, 04:15
Виявляється, лавровий лист може зберегти колір вашого одягу. Главред знайшов два кращих способи його застосування.
прання, лавровий лист, пральна машина
Навіщо додавати лавровий лист в пральну машину / Колаж фото ua.depositphotos.com

Кожна господиня хоче, щоб речі після прання були в такому стані, ніби вони нові. Але ні для кого не секрет, що після частого прання вони можуть розтягнутися або зовсім втратити свій колір. Навіть чорний одяг може стати з сірим, а в деяких випадках навіть коричневим відтінком.

Але якщо м'якість і приємний запах можуть забезпечити спеціальні кондиціонери для білизни, то що робити з кольором? Багато господинь вже помітили, що навіть найдорожчі засоби, в рекламі яких йдеться про збереження кольору, насправді не можуть гарантувати речам вид нових після прання.

Виявляється, ще наші бабусі користувалися відмінним, а головне копійчаним засобом, який дійсно працює. Лавровий лист здатний відмінно освіжити одяг і зберегти його колір.

Лавровий лист
Навіщо додавати лавровий лист в пральну машину / ua.depositphotos.com

Як використовувати лавровий лист під час прання

Господині розповідають про два способи використання лаврових листів.

1 спосіб

Необхідно взяти приблизно 10 лаврових листочків і покласти їх в невеликий мішечок. Туди ж слід додати 4 столових ложки харчової соди і перемішати. Мішечок потрібно покласти в барабан пральної машини разом з речами. При такому пранні необхідно вибрати температуру води не менше 30 градусів.

2 спосіб

10 лаврових листочків необхідно покласти в каструлю і залити водою. Все це необхідно довести до кипіння. Після цього варто додати в каструлю 4 столові ложки соди і помішувати. Приблизно ще 20 хвилин цей відвар повинен залишатися на вогні. Після того як готова рідина охолоне, необхідно залити нею одяг в тазику. Це все необхідно залишити на весь день, після чого потрібно одяг випрати.

Раніше Главред розповідав про те, як помити вікна так, щоб не було розводів. Виявляється, для цього не потрібно купувати дорогі засоби, все необхідне знайдеться у господинь на кухні.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти