Досвідчені господині кладуть сиру картоплю в холодильник: результат захоплює

29 червня 2023, 15:13оновлено 2 липня 2023, 20:33
Картопля - продукт, який допоможе прибрати запах з холодильника без миття.
картопля, холодильник
Навіщо господині кладуть сиру картоплю в холодильник / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Навіть якщо регулярно чистити холодильник, то в ньому може залишатися неприємний запах, на стінці залишається іній і волога. Досвідчені господині роблять всього одну дію, яка допомагає запобігти появі всіх цих неприємних нюансів.

Жінки ставлять в холодильник почищену сиру картоплю. Цей хитрий трюк допомагає уникнути бруду, смороду і псування інших продуктів.

Якщо вам подобаються матеріали про лайфхаки, то пропонуємо вам прочитати матеріал: Як очистити речі з секонд-хенду і прибрати сморід: 3 найкращі лайфхаки.

відео дня

Навіщо жінки кладуть сиру картоплю в холодильник

Картопля - це домашній поглинач запахів. Він вбирає в себе весь неприємний запах, як губка. Вам знадобиться всього кілька шматочків картоплі, щоб позбутися від проблеми.

Спершу потрібно почистити картоплю і нарізати на більш дрібні шматочки. Їх потрібно викласти на тарілку і поставити в холодильник. Картоплю не потрібно накривати пакетом або плівкою.

Варто зазначити, що її потрібно міняти кожні 2-3 дні. Цим лайфхаком можна користуватися до повного зникнення неприємного запаху.

Як ще позбутися неприємного запаху

Позбутися від неприємного запаху можна також за допомогою харчової соди, розпушувача або кави. Вам знадобиться всього кілька ложок цього продукту. Його треба висипати на блюдце або плоску тарілку і поставити в холодильник.

Також відмінним варіантом є половинка лимона. Він відмінно може нейтралізувати неприємний запах. Ще одним відмінним засобом стане пакет рису. Рис здатний вбирати в себе не тільки запахи, але і зайву вологу.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти