Отелло і поруч не стояв: топ-5 чоловіків-ревнивців за знаком Зодіаку

25 січня 2022, 10:08оновлено 3 лютого 2022, 19:11
Дошкуляють розпитуваннями і влаштовують скандали.
Любовний гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-5 ревнивців за знаком Зодіаку / depositphotos.com/

Почуття ревнощів у відносинах, як гостра приправа до страви. Однак для деяких представників зодіакального кола вона стає нормою життя і може неабияк зіпсувати відносини.

Про те, яким знакам Зодіаку не варто занадто довіряти, читайте в нашому матеріалі: Збреше, і оком не моргне: топ-4 найбільш брехливих знака Зодіаку.

Серед всіх представників зодіакального кола є такі, відносини з яким можуть перетворитися в нескінченний кругообіг питань, скандалів і розбіжностей на грунті ревнощів. Вони можуть дошкуляти своїй другій половинці підозрілістю і недовірою без найменшого на те приводу.

відео дня

Тілець

Вперті і наполегливі Тільці - ще ті ревнивці. У жінках вони цінують покірність і прихильність патріархальним сімейним традиціям. Дуже часто вони вважають свою другу половинку своєю власністю і найменше зазіхання на неї може викликати спалах ревнощів. Найчастіше такі чоловіки всіма силами намагаються зробити жінку залежною. Тільці не звикли довіряти людям і дуже ускладнюють відносини своєю підозрілістю.

читайте такожВсе для коханої: топ-3 найвірніших чоловіків серед знаків зодіаку

Рак

Чутливі і романтичні Раки на перший погляд ідеальний партнери. Вони прагнуть оточити кохану увагою і турботою. Однак така тонка душевна організація передбачає часті коливання настрою. Представникам знака не потрібен привід для того, щоб влаштувати скандал на грунті ревнощів. Вгадати на якій хвилі буде чоловік Рак в наступну хвилину досить складно і це створює проблеми у відносинах.

читайте такожНе варто і починати: названі найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку

Лев

Леви - найбільші ревнивці серед знаків Зодіаку. Однак їх розривають двоїсті почуття. З одного боку, вогняні знаки великі власники, а з іншого – хочуть демонструвати свою обраницю всьому світу. Увага інших чоловіків до своєї жінки - це особиста образа для Лева. Леви не деспотичні, вони відпустять кохану на вечірку, проте прийшовши додому приготуйтеся до допитів з пристрастю.

Скорпіон

Скорпіонів можна сміливо назвати ревнивцями-фантазерами. Це означає, що того що не було вони можуть самі додумати, причому розписати це все в яскравих фарбах. Вони безпардонно можуть порушувати особисті кордони, перевіряючи телефон своєї другої половинки і читаючи листування в соцмережах. Проблеми з довірою і контролем представників знака стихії води часто призводять до розставань.

Козеріг

Козероги - ті чоловіки, які будуть вимагати безроздільної уваги до своєї персони від жінки. Вони не потерплять суперників і в їх правилах зажадати, щоб кохана перестала спілкуватися з друзями-чоловіками. Якщо зустрітися зі знайомими вже ж вийде, варто налаштуватися на те, що спілкування буде постійно перериватися дзвінками і повідомленнями від цього ревнивця. Бажання контролю і нав'язливість – головні проблеми представників земного знака.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти