Вівсянка з гарбузом: дієтолог розкрила, кому корисно їсти таку кашу

2 листопада 2021, 05:35
Поєднувати вівсянку можна з різними фруктами і ягодами, але восени експерт рекомендує додати в кашу сезонний овоч - гарбуз. Вийде смачно та корисно.

1635763739-5715.jpg
⁣Вівсянка з гарбузом корисна та урізноманітнює раціон / ua.depositphotos.com

Вівсянка - один з найпопулярніших сніданків у світі. Хтось любить її солоною, хтось - солодкою. Але навіть найсмачніший та найкорисніший сніданок може з часом набриднути, якщо не вносити різноманітність в раціон.

Дієтолог Світлана Фус поділилася у Facebook, з чим поєднувати вівсянку восени. Експерт радить спробувати приготувати цю кашу з гарбузом, тим більше що зараз якраз прийшов сезон цього овоча.

відео дня

За її словами, готується вівсянка з гарбузом швидко, а виходить в результаті смачний і дуже корисний сніданок.⁣

⁣Вівсянка з гарбузом - користь

Така каша буде корисна людям із захворюваннями травної та серцево-судинної системи, а також при погіршенні гостроти зору.

Вівсянка з гарбузом підходить як варіант сніданку або другого сніданку. Містить багато харчових волокон, вітамінів та мінералів.⁣⁣⠀⁣

"Також можна з вечора залити кашу натуральним йогуртом або кефіром, а вранці покласти горіхи і сухофрукти. ⁣ ⁣Такий перекус можна взяти із собою на роботу, він буде ситним, а йогурт або кефір допоможуть краще перетравлювати вівсянку. Горіхи і сухофрукти додавайте в готову вівсянку потроху – вони дуже калорійні. А влітку замініть сухофрукти на свіжі фрукти і ягоди", - порадила дієтолог.

В якості добавки до каші Фус радить використовувати корицю.

"Ложка цієї прянощі повністю змінить смак вашої страви.⁣ ⁣Дуже смачно подавати вівсянку із запеченим яблуком і корицею", - зазначила експерт.

читайте такожЯк варити вівсянку - найпростіший спосіб

Як повідомляв Главред, раніше дієтолог Світлана Фус розповіла, як приготувати корисні бутерброди, які не зашкодять ані організму, ані фігурі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти