Палець в рот не клади: топ-4 скандалістки гороскопу

7 травня 2022, 20:45
Чотири знаки зодіаку відрізняються буйною вдачею і не можуть вчасно зупинитися.
Гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022-топ-4 скандалістки гороскопу / depositphotos.com/

Чотири представниці зодіакального кола не відрізняються спокійним і поступливим характером. Під час сварки вони можуть припечатати гострим слівцем. Зупинити назріваючий конфлікт не в їхніх силах, вони будуть гнути свою лінію до останнього.

Які знаки зодіаку відрізняються злопам'ятним характером, читайте в матеріалі: Образи не прощають: названі самі мстиві знаки зодіаку.

Астрологи склали рейтинг представниць прекрасної половини людства, які не схильні вибирати слова. Вони можуть роздути з мухи слона і ніколи не визнають свою неправоту.

відео дня

Водолій

Представниці повітряного знака, починаючи сварку, не гребують нічим. Вони можуть приплести до нового скандалу старі образи і згадати події давно минулі. Брехливі аргументи і скарги – улюблена "зброя" представниць знака. Вони боляче б'ють словами, не зпадумуючись про почуття інших.

Лев

Левиці найчастіше є ініціаторами сімейних сварок через невміння вчасно виплеснути негатив, що накопичився. Проблеми на роботі, стрес або втома можуть збиратися в посудині терпіння цих жінок довгий час. Але один напад роздратування здатний спровокувати велику сварку. Левиця висловить про людей все що думає, не обмежуючи себе у виразах. Такі скандали дуже часто закінчуються розривом відносин.

Овен

Жінки, що народилися під цим знаком, мають відмінну здатність. Вони проявляють співчуття, але під час серйозних сварок можуть говорити слова, які здатні знищити опонента морально. Вони б'ють по самому болючому, залишаючи в душі незабутні шрами, вбиваючи самооцінку і віру у власні сили.

Скорпіон

Дами-Скорпіони від природи вправні маніпулятори. Вони знають всі слабкі місця близьких людей і ніколи не упустять моменту вдарити саме туди. Щоб уникнути емоційного насильства, необхідно вивчити звички цієї жінки і припиняти на корені будь-які спроби нав'язати свою думку подібним способом. Вони завжди відчувають себе більш сильними і вважають, що партнер залежить від них.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти