Вдарить по здоров'ю: чому не можна носити золото та срібло разом

27 серпня 2022, 17:21
Кожен метал несе в собі певну енергетику, яка може вплинути на здоров'я людини. Саме тому золото й срібло заборонено носити разом.

Золоті та срібні прикраси
Золоті та срібні прикраси краще не носити разом / фото pixabay.com

Золото і срібло - найпопулярніші метали при виготовленні прикрас. Зазвичай золоті та срібні вироби не поєднують в одному образі, хоча стилісти запевняють, що прийшов час забути стереотипи та почати сміливо міксувати різні метали. Однак, якщо слідувати не модним порадам, а думці фахівців з вчення фен-шуй, золото і срібло одночасно поєднувати не рекомендується.

Чому не можна носити золото і срібло разом

Золото і срібло - це метали з різною енергетикою. Відповідно, вони по-різному впливають на організм. Зокрема, золото містить в собі потужну енергію, яка збуджує прагнення та бажання, дарує величезний заряд сили і могутності. А срібло огортає людину аурою спокою, призводить до гармонії з самим собою.

відео дня

Що буде якщо носити золото зі сріблом? Людина, яка комбінує прикраси з цих металів, піддаватиме себе дисонансу.

Як золото та срібло впливають на здоров'я

Золото та срібло мають протилежний вплив на організм. Так, золото тонізує нас, дає більше енергії. Срібло, навпаки, заспокоює, усуває запалення. Виходить, що якщо носити ці два метали, ми одночасно заспокоюємо та підстьобуємо організм, прискорюємо й гальмуємо процеси організму.

Кому можна носити золото

Золото стане кращим супутником людей, які ведуть розмірений спосіб життя, і тих, хто потребує додаткового енергетичного підживлення. Воно додасть енергії і сили жителям невеликих міст і селищ.

Людям, які живуть в мегаполісі, від золотих прикрас краще відмовитися.

Якщо людина дуже активна, то їй також не варто носити ювелірні прикраси, виготовлені з цього металу. Золото є потужним джерелом енергії, і вона буде вже як тягар для і без того енергійної людини.

Кому краще носити срібло

Срібло активно транслює жіночу енергетику, тому чуттєвим чоловікам варто відмовитися від срібних прикрас, інакше вони можуть погіршити в них жіночі якості. Чоловікам, яким не вистачає спокою й умиротворення, варто придбати срібну прикрасу.

Також срібло має антибактеріальний та знезаражувальний ефект. Якщо ви носите срібну прикрасу і вона швидко темніє, значить метал працює на благо людини, забираючи весь негатив і оберігаючи від хвороб.

Раніше Главред писав, яким знакам зодіаку не можна носити срібло і кому варто відмовитися від золота.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти