"Поклоняється вершнику апокаліпсису": медіум Макс Гордєєв розповів чому на Путіна не діють прокляття

26 серпня 2022, 16:40
Тиран спекулює на "скрепності" свого народу, щоб підживлювати своїх богів їх тілами та душами.
Макс Гордєєв, Володимир Путін
Макс Гордєєв розповів чому на Путіна не діють прокляття / УНІАН , instagram.com/maxgord

Зірковий екстрасенс Макс Гордєєв розкрив секрет надприродного захисту Володимира Путіна, президента країни-агресора.

В ексклюзивному інтерв'ю для Главреда він пояснив, чому прокльони, які посилають тирану маги всіх мастей і напрямків, не діють на нього.

Так Гордєєв переконаний, що у Путіна немає "спецзагону" з екстрасенсів і чародіїв. Свою силу найненависніша людина в світі черпає зі свого народу. "Армія людей, які йому поклоняються, а не захищають. Ніхто його не захищає. Він приносить у жертву дуже багато свого народу, він вбиває своїх солдат. Просто він не думав, що так буде відбуватися. Багато хто думає, що за ним стоїть багато шаманів. Ні, він сам ще шаман номер один. Який максимально себе захищає, приносить багатьох у жертву", - розповідає екстрасенс.

Концентрує свою силу Путін в головному храмі ЗС РФ, який, на переконання Максима Гордєєва, був побудований за канонами езотерики для того, щоб вшанувати головного бога і покровителя президента-тирана. "Він побудував свій "російський військовий храм", зробив ікони з себе, зробив за всіма традиціями езотерики собі храм: він зробив чотири напрямки... Темно-зеленого кольору, майже чорного, з червоними ліхтарями, з такими трагічними іконами, в тому числі фресками, там де він зображений, і пєсков, і лавров, всі його посіпаки… Про що це каже? Це каже про те, що людина поклоняється одному з чотирьох вершників апокаліпсису – війні", - розповів медіум.

Щоб подолати темну сутність, яка зараз спрямовує ракети на мирних жителів України, українцям варто звернутися до свого коріння і черпати силу біля витоків. У цьому Гордєєв бачить головну зброю нашої країни: "Він (Путін - прим. редактора) зараз стикається з дуже сильною енергією України. Тому він не може нічого зробити. І ми нічого не можемо зробити, бо поки не можемо зрозуміти, хто ми такі є. Ви можете скільки завгодно казати, що ви християни, але ви язичники по своїй природі, по своїх предках. Релігія – це дуже особиста штука. Я вірю в Бога, я знаю, що все буде добре, і я наполовину християнин, а наполовину – язичник. Тому що я поважаю своє коріння. Ми повинні поважати його. Не втрачайте віри. Віра і надія – це все що в нас є, це найголовніше, що в нас ніхто не може забрати".

Слідкуй за зоряним медіумом Максом Гордєєвим в Instagram.

Нагадаємо, російський політик і громадський діяч Геннадій Гудков вважає, що оточення російського диктатора Володимира Путіна може усунути його за підсумками військових поразок Росії в Україні.

Раніше Христо Грозєв розповів, що російські олігархи стверджують, що Володимир Путін хворий. Найбагатші люди Росії бажають смерті президенту РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти