Повня у квітні 2022: що потрібно зробити, щоб залучити удачу

14 квітня 2022, 20:43
Що не можна робити в повню, щоб не накликати невдачі.
Місячний гороскоп на тиждень
Повня у квітні 2022 / depositphotos.com/

У другому місяці весни Місяць увійде в свій повний зріст 16 квітня о 21:58 за київським часом. Повний місяць відбудеться в сузір'ї Терези.

Про те, які дні квітня будуть найбільш вдалими, а в які потрібно проявити максимальну обережність, читайте в матеріалі: Місячний календар на квітень 2022: названі дні найбільшого успіху.

Повний місяць у Терезах - час компромісів і поступок. У спілкуванні з оточуючими не потрібно будь-що-будь стояти на своєму, це може привести до розбіжностей і серйозних конфліктів. У цей день всі спокуси виходять на поверхню, тому важливо контролювати свої емоції і бажання. Також потрібно стежити за витратами і уникати марнотратства, прагнення пожити красиво може обернутися збитками.

відео дня

Повний місяць у квітні 2022: що можна робити

У день повні Місяць досягає піку своєї енергії. Ця сила впливає на все живе на Землі. У цей день варто пам'ятати про помірність у всіх життєвих сферах. Не перевтомлюйтеся, їжте легку їжу, влаштуйте розвантажувальний день.

Також сприятливо в день повні або до неї навести порядок в будинку і позбутися непотрібних речей. Це допоможе залучити позитивну енергетику змін.

Місяць в повній силі - це час для добрих справ. Надайте посильну допомогу оточуючим, і це повернеться вам сторицею. Благі справи посилять вашу життєву силу і допоможуть залучити удачу.

Через нестабільний емоційного фону, підвищується ймовірність конфліктних ситуацій. Проведіть цей день не дозволяючи втягувати себе в сварки і інтриги. Це відмінний час для неспішних прогулянок на свіжому повітрі і медитацій. Можна займатися творчістю або улюбленою справою.

Що не можна робити в повню:

  • говорити з начальством про звільнення і міняти місце роботи;
  • втрачати речі;
  • брати і давати в борг;
  • проводити хірургічні операції;
  • зловживати алкоголем і переїдати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти