Повня в серпні 2022: що потрібно зробити, щоб уберегтися від бід

13 серпня 2022, 00:16
Як потрібно провести день, щоб не накликати неприємності.
Повний місяць серпень 2022
Повний місяць в серпні 2022 / ua.depositphotos.com/

В останній місяць літа Місяць увійде в пік свого зростання в п'ятницю, 12 серпня о 3:35 за київським часом. Повня відбудеться в сузір'ї Водолія.

Про те, які дні місячного циклу володіють потужною енергетикою, яка сприяє здійсненню бажань, а коли краще проявити обережність, читайте в матеріалі: Місячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки.

Повний місяць у Водолії - вдалий час, щоб позбутися від непотрібного в своєму житті. Наведіть порядок вдома, розставте речі по поличках і сміливо викидайте те, що застаріло або перестало приносити задоволення. Це стосується і старої пошти і фото, які займають пам'ять в телефоні. Звільнивши місце, ви зможете залучити в життя енергію позитивних змін. У цей день не варто поспішати з новими починаннями, повний місяць у Водолії підходить для роботи над помилками і відновлення відносин, які зіпсувалися через безглузду випадковість.

читайте такожМолодик в серпні 2022: що допоможе залучити удачу і благополуччя

Повний місяць в серпні 2022: що можна робити

Пік місячної активності в останньому місяці літа-хороший привід для довгострокового планування. Цей день варто присвятити неспішним роздумам і постановці цілей на найближчий місяць. Записуйте свої ідеї, можливо, незабаром підвернеться момент втілити їх в реальність.

Проявіть себе у творчості, повня у Водолії допоможе виявити приховані таланти або нові грані. Спробуйте щось нове і ви знайдете захоплення до душі.

У цей день ви можете подивитися на ситуацію або проблему під іншим кутом. Це допоможе знайти відповіді на наболілі питання або підказати шляхи вирішення складних завдань.

читайте такожМісячний календар стрижок на вересень 2022: фартові дні для грошей і удачі

В повню можна відвідувати родичів і проводити час в колі друзів і знайомих. У відносинах з коханими людьми варто проявити делікатність. Не варто піднімати гострих тим, які можуть викликати розбіжності.

Що не можна робити в повню

  • У фазу повного місяця не варто починати масштабні проекти, будь-які нові починання будуть приречені на провал і принесуть тільки головний біль.
  • Не варто спілкуватися з людьми, які викликають у вас негативні емоції. Вони можуть бути енергетичними вампірами і, підживлюючись вашої життєвою енергією, будуть відчувати себе чудово. А ви навпаки, виснаженими і знесиленими. Не варто витрачати свої сили на безглузді суперечки.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

  • Не найкращий день для садово-городніх робіт. Рослини в повний місяць найбільш схильні до негативного впливу небесного світила.
  • Марнотратство і емоційні покупки можуть підкосити ваш бюджет. У день повні не варто брати і давати в борг і обростати кредитами.
  • Похід в перукарню, на манікюр і педикюр краще відкласти на більш сприятливий день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти