Повня у червні 2022: чого потрібно уникати, щоб не накликати біду

10 червня 2022, 12:22
Що категорично не можна робити, щоб не накликати неприємності і хвороби.
Повний місяць червень 2022 Україна
Повня у червні 2022 / depositphotos.com/

У першому місяці літа місяць досягне піку свого зростання 14 червня о 13:51 за київським часом. Повня в червні 2022 відбудеться в сузір'ї Стрільця.

Про те, які дні місяця стануть найнебезпечнішими, а ризик нещасного випадку і аварій підвищиться, а в які можна братися за будь-яку справу і домагатися максимальних результатів, читайте в матеріалі: Місячний календар на червень 2022: найкращі і небезпечні дні.

Повня у Стрільці - період сильної енергетики. Активний допитливий Стрілець, з'єднуючись з небесним світилом в фазу його повного "розквіту", підсилює бажання до пізнання нового і розширенню горизонтів свідомості. У цей день багато хто відчує себе натхненними, зарядженими енергією. Емоційний фон дня буде позитивним.

Небезпека повного Місяця в вогняному знаку - недолік терпіння. Всього і відразу домогтися не вийде і це викликає напади роздратування і схильність до необдуманого ризику. А надмірна прямолінійність може відштовхнути людей.

Повня у червні 2022: що можна робити

Цей день варто провести собі в задоволення. Займіться улюбленою справою або змініть обстановку. Можна відвідати родичів або нагадати про себе старим знайомим. Місяць у Стрільці сприяє душевному спілкуванню.

Енергію дня можна також направити в творчість. До вас може прийти натхнення і дозволить вам проявити свої приховані таланти і можливості.

У день повні ваш настрій може відігравати вирішальну роль. Не варто піддаватися зневірі і негативним переживанням. Зберігайте оптимізм і бадьорий настрій – половина успіху.

Не протипоказані в день повні і дрібні домашні обов'язки. А ось генеральне прибирання може почекати.

читайте такожПовня в липні 2022: що потрібно робити в цей день, щоб уберегтися від бід

Що не можна робити в повню

  • У день повного місяця варто відкласти будь-які нові починання. Вони можуть обернутися провалом і у вас не вистачить сил і можливостей, щоб довести розпочате до кінця.
  • Не варто записуватися в перукарню, на манікюр і брови. Похід в салон краси може забрати вашу енергію і підкосити здоров'я.
  • Не можна пліткувати, обговорювати когось за його спиною, обманювати і скаржитися на проблеми і невдачі.
  • Всі роботи в саду і городі в повню краще відкласти. Рослини найбільше схильні до негативного впливу небесного світила.
  • Не можна позичати гроші і брати в борг. Потрібно утриматися від необов'язкових витрат.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти