Повня в листопаді 2022: як притягнути удачу і не накликати біду

22 жовтня 2022, 11:23
Що потрібно робити, щоб залучити удачу в повню останнього місяця осені.
Повний місяць листопад 2022
Повний місяць в листопаді 2022 /

Повня в листопаді 2022 пройде в сузір'ї Тільця. Місяць досягне максимуму о 13: 02 за київським часом. Чим небезпечний може бути пік місячного зростання і як залучити удачу, розібрався Главред.

Про те, в які дні місячного циклу варто проявити максимальну обережність, а коли можна братися за втілення сміливих ідей, читайте в матеріалі: Місячний календар на листопад 2022: кращі і найнебезпечніші дні.

Повня у Тільці сприятливий час для розвитку і досягнення фінансової стабільності. Це найкращий час, коли від роздумів варто переходити до рішучих дій. У цей день відкриваються нові можливості, тому нічого не можна відкладати на завтра. Це час для виконання монотонної рутинної роботи і любі творчого складу характеру можуть зазнавати труднощів. Однак місяць у Тільці - це час навчання новому і самопізнання.

відео дня

Повний місяць 8 листопада 2022: що можна робити

Місяць у Тільці забезпечує піднесений настрій і впевненість у власних силах. Вам хочеться стабільності і сталості у відносинах. Проведіть це день з близькими і рідними людьми, оточіть улюблених увагою і турботою. У спілкуванні намагайтеся не зачіпати гострих тим і провокувати конфліктні ситуації.

У фінансових питаннях Місяць у Тільці благоволить тим, хто діє продумано, не піддаючись швидкоплинним емоціям. У цей день варто обмірковувати і аналізувати матеріальне становище, зводити доходи і витратами і подумати, на чому можна заощадити. Подивіться на крани, якщо через них капає вода, може витікати ваше фінансове благополуччя.

читайте такожМісячний календар стрижок на листопад 2022 - найкращі дні для нової зачіски і фарбування

Не забувайте подбати і про свої потреби. Крім улюбленого заняття можна побалувати себе поживними масками з натуральних інгредієнтів, розслаблюючій ванній з аромамаслами або сольовими ваннами для ніг, які впораються з набряками. У день повного місяця варто обмежити вживання рідини, щоб не викликати набряки.

Повня в листопаді 2022 - що не можна робити

  • У період повного місяця не варто смітити грошима, марнотратство призведе до серйозних наслідків.
  • Не можна брати в борг і позичати гроші.
  • В повню варто відкласти поїздки і подорожі, в дорозі можуть статися неприємні речі.
  • З початком нових проектів варто почекати, як і звільнятися і міняти роботу.
  • Не можна стригтися, фарбуватися і робити манікюр і педикюр.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти