Повня у вересні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати неприємності

7 вересня 2022, 15:47
Що не можна робити в день повні, щоб уберегтися про нещастя.
Повний місяць вересень 2022
Повний місяць у вересні 2022 / ua.depositphotos.com/

На початку осені Місяць вступить в пік свого зростання в сузір'ї Риби. Це станеться 10 вересня о 12: 59 за київським часом.

Які дні стануть найбільш вдалими і допоможуть принести в життя приємні зміни, а коли варто проявити пильність, щоб уникнути великої біди, читайте в матеріалі: Місячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця.

Повня в знаку Риби стає часом, коли можна задуматися над важливими речами. Варто подивитися на звичні ситуації під іншим кутом, переглянути цінності. На перший план виходять найкращі людські якості - доброта, милосердя, терпимість. У цей день можна досягти душевної гармонії і припинити давні конфлікти, помирившись з дорогими людьми. Однак варто проявити обережність у спілкуванні з незнайомими людьми, прислухайтеся до своїх внутрішніх відчуттів, інтуїція підкаже з ким краще не мати ніякого діла.

відео дня

У цей день загострюються почуття, стає складніше впоратися з емоціями. Повня в Рибах може викликати тугу, ностальгію, смуток і жаль про втрачені можливості. Відганяти від себе ці думки не варто, потрібно просто пережити їх в цей день.

Повня 10 вересня 2022: що можна робити

У день повного місяця потрібно зосередити увагу на рутинній роботі і поточних обов'язках. Доведіть до кінця розпочату справу. Сприятливий день для вирішення побутових питань. Не варто брати на себе завдання, які вимагають граничної акуратності і уважності.

Присвятіть більше часу творчості. Це енергетично потужний день і можна розкрити в собі нові грані своїх талантів. Можна провести цей день зі своєю другою половинкою. Поговоріть по душах, проте не варто зачіпати гострі теми.

У догляді за собою віддайте перевагу живильним і зволожуючим маскам з натуральних продуктів і компресів з трав'яних настроїв. Сольові ванночки для ніг позбавлять від набряків і втоми. Корисним буде і розвантажувальний день.

читайте такожМолодик у вересні 2022: що потрібно зробити, щоб залучити удачу

Повня у вересні 2022 - що не можна робити

  • В повню варто контролювати свої фінанси. Боротися зі спокусами витратити гроші під впливом емоцій складно, проте допоможе зберегти бюджет.
  • Не варто в цей день звільнятися і починати будь-які розмови з начальством. Це все обернеться не на вашу користь.
  • У день повного місяця варто відмовитися від поїздок і почекати з початком нових проектів.
  • Не варто давати в борг і позичати гроші.
  • Від робіт в саду і городі варто утриматися. Енергія місяця може негативно позначитися на зростанні і розвитку рослин.
  • Не можна стригтися, фарбувати волосся, робити манікюр і педикюр.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти