"Останні у нього вже залишилися місяці": екстрасенс спрогнозував, скільки залишилося жити Путіну

20 березня 2023, 12:01оновлено 20 березня 2023, 12:50
Як говорить відомий таролог і екстрасенс Макс Гордєєв, розклад карт Таро однозначний - є перші ознаки смертельної хвороби російського диктатора Путіна.
Путін, Гордєєв
Володимир Путін і Макс Гордєєв / Колаж фото УНІАН і скріншот з відео

Українцям найближчим часом ні в якому разі не варто ігнорувати повітряні тривоги - оскільки російські окупанти планують запуск великої кількості (мало не до сотні) ракет по нашій країні. Такий прогноз зробив відомий екстрасенс і таролог Макс Гордєєв.

"Вони, знаєте як в казці про овечок і вовків. Щоб ми розслабилися - мовляв, ну і що, що чергова повітряна тривога. Ракети будуть летіти. І буде досить серйозна ситуація, яку ні в якому разі не можна буде ігнорувати найближчим часом. Я не можу сказати, на жаль, коли саме. Але найближчим часом. Місяць-два. Швидше, місяць. Будуть масовані прильоти, серйозні. [...] Вони готують ці ракети, у них їх не так багато залишилося. Але вони готуються до якогось нового плану [...] Правда, бачу, що наші ЗСУ все відіб'ють. Це буде провал для ворогів і дуже сильний. Скажу більше - будуть катувати тих людей, які придумали цей план ", − сказав він.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Як каже Гордєєв, розклад карт Таро однозначний - є перші ознаки смертельної хвороби російського диктатора Путіна.

"Бачу - є перші ознаки смертельної хвороби. І його, як то кажуть, смертельної ситуації. Бачимо, що карта "Король" – вже лежить в ліжку. Корона на стільчику. І щось у нього таке, якась хвороба. Щось у такому форматі відбувається. Останні у нього вже залишилися місяці. Через скільки він помре, важко сказати, але він дуже-дуже хворий", − підсумував він.

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влад Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Вас можуть зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти