"Прильоти будуть дуже сильні": таролог назвав місто, яке ворог обстрілюватиме у березні

7 березня 2023, 12:27
За даними таролога, цілями російських окупантів під час обстрілів будуть мирні райони міст.
'Прильоти будуть дуже сильні': таролог назвав місто, яке ворог обстрілюватиме у березні
Окупанти обстріляють ракетами Дніпро / Колаж фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти готуються до кривавих обстрілів великих міст. Виявилось, що це відбудеться вже у березні цього року. Про це заявив відомий таролог Макс Гордєєв.

Він переконаний, що цілями ворога стануть мирні райони міст. Окупанти хочуть, аби результатом таких обстрілів стала велика кількість жертв серед цивільних.

За даними таролога, найнебезпечніше буде у Дніпрі та області. Весь березень може бути "гарячим" для жителів цього міста.

"Дніпро і Дніпропетровська область, будьте уважні. Можуть бути "прильоти", і вони будуть дуже сильними. Не ігноруйте ні в якому разі повітряні тривоги ... Я бачу, що ситуація в регіоні дуже важка. Дуже багато переживань у людей", - звернувся до українців таролог.

Складною ситуація буде мінімум пів року. До кінця березня ворог буде наступати по всіх фронтах. Згодом вони відчують серйозну нестачу зброї.

Гордєєв каже, що ситуація стабілізується лише в кінці літа чи на початку осені. Він навіть прогнозує хороші новини з фронту.

"Для вас йдуть числа 8 і 9. Це говорить про те, що в ці місяці будуть якісь хороші новини, ситуація покращиться", - додав Гордєєв.

Раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян спрогнозував, що найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Нагадаємо, астролог Ольга Медвецька зазначає, що російські загарбники можуть здійснити масову атаку на територію України забороненою зброєю близько 15 березня (плюс-мінус п’ять днів). Зокрема, є загроза ураження хімічною зброєю.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти