"Втрати будуть дуже сильними": що чекає Україну в грудні - гороскоп

28 листопада 2022, 03:40
Астролог склала прогноз для України на грудень і розповіла, чого чекати на полі бою.
астролог прогноз, гороскоп для України
Гороскоп для України / facebook.com/GeneralStaff.ua, pixabay

Війна в Україні може перерости в провокації і залякування. Як каже астролог Яна Езотеричка, в грудні варто чекати серйозні провокації.

"З точки зору астрології потрібно розуміти, що в грудні можна чекати провокації. Також застосування ядерної або хімічної зброї. Що стосується другого, це буде все приховано. Дуже багато буде змов", - говорить астролог у своєму прогнозі.

За її словами, в грудні не можна здійснювати доленосні рішення.

"Дорогі покупки. Нерухомість, продаж і купівля автомобіля. Одружитися і розлучитися. Грудень - місяць застою. Це заморожування подій", - сказала вона.

Війна в Україні - прогноз

"Карти показують заморожування питання. Може бути і військового. Можливо дійсно буде пауза і перегрупування сил. Люди знаходяться в біді і в стані, коли нічого не можуть зробити. Будуть обмеження і ув'язнення. Потрібно берегти дітей", - сказала астролог.

За її словами, обмеження для українців будуть дуже сильні. І по світу, і по воді.

"У грудні випадає карта, яка показує з'єднання сил. Якщо це договір, партнерства, то на нього йти не потрібно, навіть якщо це не Росія. Все це буде обман, який надалі принесе погані умови", - йдеться в прогнозі.

Астролог також зазначила, що Росію чекають серйозні втрати на полі бою.

"Може бути таке, що землі України вже поділили. Земельне питання буде гостро стояти. Росія може відходити з територій. Вони розуміють, що вже програли, але продовжують залишатися. З їхнього боку втрати будуть досить сильні", - сказала вона.

Наступ з Білорусі

"Питання часу показують карти. На сьогоднішній день наступу з Білорусі не буде. Лукашенко намагається всидіти на двох стільцях і не вплутуватися у війну повністю", - говорить астролог.

А ось Росія продовжить залякувати Україну.

"Удача в грудні може бути на боці ворога. Окупанти будуть переміщатися. Можуть бути нові наступи і прильоти. Вони можуть перегруповуватися і переходити на інші місця", - сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти