"До кінця листопада почнеться велика битва": астрологи попередили українців і назвали небезпечні дати

20 листопада 2022, 18:51оновлено 27 листопада 2022, 20:39
Гороскоп для України до кінця листопада. Астрологи розповіли, які чекати зміни у війні.
астролог прогноз, гороскоп для України
Гороскоп для України / facebook.com/GeneralStaff.ua, pixabay

Війна в Україні не закінчиться через 2-3 тижні та далі триватиме. Як кажуть астрологи, до кінця листопада та на початку грудня почнеться серйозна битва в цій війні.

"В кінці листопада, я вважаю, почнеться велика битва. Марс відійде до аспекту Сатурна. Це означає концентрацію військ, яка розпочнеться до 28 листопада. З 26 листопада по 10 грудня можуть початися найбільш сильні битви в цьому періоді війни. Бої будуть не статичні, а динамічні. Наступ може бути на декількох напрямках. Битва буде ясна і відразу буде зрозуміло, до чого вона призведе", - говорить астролог Олексій Кириченко.

Астролог Яна Эзотеричка зазначила, що Україну чекає велика фінансова підтримка, але війна триває.

"2-3 тижні не буде. Війна триватиме, але будуть руйнування", - сказала вона.

Енергетичний колапс в Україні - прогноз

У грудні не буде такої енергетичної проблеми, як у листопаді, зазначають астрологи.

"Такої проблеми в грудні, як вона є в листопаді, не буде. Затемнення відбулося в аспекті до Сатурна і було на Урані. Уран - електрика, Сатур - обмеження. Аспект Сатурна до Урану був у жовтні, потім пішов на спад. Проблема в тому, що енергія Сатурн має великий вплив на людей і всім здається, що буде ще гірше. Це відчуття буде до 10 грудня. Але, до Нового року не буде актуальна проблема обмеження для людей", - говорить астролог Олексій Кириченко.

При цьому астролог Яна Езотеричка додає, що чекати енергетичного колапсу приблизно ще 5 тижнів.

"Україну чекає хороше майбутнє. Не більше 5 тижнів буде колапс. Зараз у агресора йде победобесіе. Карта диявола вказує на провокації, втрати, неприємності. Військове протистояння триватиме", - сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти