Готують вирішальну битву: астрологи назвали піковий момент і бомбардування України - гороскоп

5 листопада 2022, 14:49оновлено 8 листопада 2022, 15:19
Скільки Україну бомбитимуть ракетами та дронами-камікадзе, гороскоп на найближчі місяці.
гороскоп для України, Україна війна, війна в Україні гороскоп на вересень,
Гороскоп для України / pixabay , president.gov.ua

Україна вступила в новий і дуже непростий період війни. Як зазначають астрологи, листопад буде для країни дуже важким, а бомбити Україну будуть довго.

"Окупанти з кимось домовляються та просять допомоги у інших. У Росії можуть бути нові стратегії і нові плани. Вони готують нові наступи, і нові хитрі відступи з деяких регіонів", - сказала астролог Яна Езотеричка.

Скільки бомбитимуть Україну

"Сили у РФ є і війна триватиме. Фінансування війни йде, і вони не хочуть її завершувати", - сказала Яна Эзотеричка.

Астролог Олексій Кириченко зазначає, що ракетне бомбардування триватиме.

"У 2023 році Сатурн знаходиться в знаку Водолія. Водолій означає дощі або те, що падає з неба. Сатур - це камені з нема. Тобто осколки ракет, які летять на Україну з неба. До березня 2023 року можуть бомбити Україну ракетами, поки Сатурн не вийде з Водолія. Далі Сатурни перейде в Риби, війна не закінчиться в один день. Це буде відбуватися хвилями. Взимку бомбардування України буде не таким інтенсивним", - каже астролог Олексій Кириченко.

Наприкінці жовтня розпочався період Ретроградного Марса. Як кажуть астрологи, це планета війни і конфліктів, яка призведе до вирішальної битви.

"Саме на ретроградному Марсі вирішується доля зіткнення (війни в Україні - ред.). Це дуже впертий період, який триватиме до середини січня (12 січня 2023 року - ред). Найбільш пікові моменти можуть бути в листопаді-грудні. У цей період може все вирішиться у війні", - сказав астролог Михайло Левін.

Масштабне вторгнення з нових напрямків в Україну - прогноз

"Швидкого наступу окупантів на нових напрямках не буде. Якщо ви живете за 40-50 км від лінії фронту, то російська армія не зможе швидко наступати. Тому бігти не варто прямо зараз. Крім того, після саміту "Великої двадцятки", який пройде з 15 листопада, ескалація у війні повинна вщухнути", - сказав астролог Олексій Кириченко.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти