Передбачення сповнені загибелі та мороку: що напророкувала Ванга на 2023 рік

5 січня 2023, 09:51
Одне з пророцтв Ванги стосується сонячної бурі, яка може мати катастрофічні наслідки.
Апокаліпсис
Які події на нас чекають у 2023 році - пророцтво Ванги / Фото pixabay.com

Сліпа ясновидиця, відома у всьому світі як баба Ванга, яка передбачила багато значущих подій, дала пророцтва і на 2023 рік.

Варто зазначити, що Ванга не документувала свої передбачення, і щодо їхньої достовірності ведеться багато дискусій. Проте, є певний список прогнозів. Деякі слова Ванги можна певною мірою пов'язати з війною в Україні, повідомляє History.

Передбачення Ванги на 2023 рік

Руйнівна сонячна буря

Одне з найтривожніших пророцтв Ванги на 2023 рік стосується сонячної бурі, яка може мати катастрофічні наслідки.

Сонячне цунамі або "сонячна буря", так зване явище на поверхні Сонця, що представляє собою спалахи і активні викиди маси, здатні досягти Землі. В результаті можуть виникнути геомагнітні бурі, які теоретично можуть призвести до загорянь електричних мереж і викликати масштабні руйнування.

Сонячна буря руйнівної сили вже реєструвалася на Землі. Її знають як Каррінгтонську подію. 1 і 2 вересня 1859 року телеграфні системи по всьому світу вийшли з ладу. Оператори телеграфних станцій повідомляли про ураження електричним струмом, загоряння телеграфного паперу та неможливість працювати з обладнанням. А ввечері було яскраве північне сяйво, що досягало півдня Колумбії.

Зміна орбіти Землі

Якби сонячна буря сталася в сучасному світі, наповненому електронікою, наслідки для комунікацій та послуг повсякденного життя були б фатальними.

Найнегативнішим наслідком може стати зміщення Землі з орбіти. Зміна положення планети може порушити її ідеальну рівновагу. Це призведе до незворотних наслідків і зміни клімату і рівня моря.

Якщо Земля наблизиться до сонця, це спричинить за собою підвищення випромінювання і температури, танення льодовиків, підвищення рівня моря, створюючи глобальну надзвичайну ситуацію. Однак, якщо планета віддалиться від Сонця, настане новий льодовиковий період з довгими ночами, що спричинить зовсім інший набір катастроф.

Застосування біологічної зброї

Ще одне передбачення Ванги говорить про те, що "велика країна" проводитиме лабораторні дослідження біологічної зброї з випробуванням його на людях, що призведе до загибелі тисяч.

При цьому неможливо зрозуміти, яку країну мала на увазі баба Ванга, і неясно, які можуть бути масштаби таких експериментів.

На даний момент Конвенція ООН забороняє подібні експерименти, але деякі країни, такі як Китай, вже мають потенційні підрозділи з біологічної зброї.

Вибух на АЕС

Серед численних прогнозів Ванги було і попередження про вибух атомної електростанції. На фоні того, що країна-агресорка Росія зберігає контроль над Запорізькою атомною електростанцією, лідери країн у всьому світі стурбовані через ризик ядерної катастрофи в Україні.

Хто така Ванга

Вангелія Пандева Гуштерова більш відома як Ванга і баба Ванга - сліпа болгарська жінка, якій приписують дар передбачення, пише Вікіпедія.

Більшу частину життя прожила в місті Петріче на стику трьох кордонів (Болгарія, Греція, Північна Македонія). Останні двадцять років життя приймала відвідувачів у селі Рупіте.

За заявами послідовників, Ванга була здатна як з великою точністю визначити захворювання людей, так і передбачати їхню подальшу долю.

За повідомленнями самої Ванги, своїми здібностями вона зобов'язана якимось невидимим істотам, походження яких вона не могла пояснити.

Ванзі приписують різні передбачення, які часто суперечать один одному. Існують документально не підтверджені думки, що Ванга передбачила смерть Сталіна, аварію на Чорнобильській АЕС, перемогу Бориса Єльцина на президентських виборах 1996 року, терористичні акти 11 вересня 2001 року, смерть принцеси Діани і розпад Радянського Союзу.

Як повідомляв Главред, астролог Влад Росс прогнозував, що на Різдво є ризик застосування ядерної зброї російськими окупантами.

Крім того, за прогнозом Росса, в 2023 році на нас чекає знакова подія — перехід Плутона в знак Водолій. В результаті Росія буде повністю знищена.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти