Долаємо агресію і стрес: прості та ефективні кроки

7 січня 2022, 00:39
Важливо змінити свої звички.
стрес
Стрес можна подолати / Телеграф

Психотерапевти перерахували найпоширеніші звички, які роблять людину більш роздратованою і агресивною, а також розповіли, як їх перебороти, пише HuffPost.

По-перше, вони рекомендують не перекушувати на голодний шлунок, а для того, щоб не пропускати прийоми їжі, встановити нагадування на телефоні. Голодна людина завжди роздратована.

По-друге, фахівці закликають відмовитися від перегляду фільмів жахів на ніч і замінити їх програмами на нейтральні теми. Моторошні картини, особливо перед сном, сильно стомлюють свідомість і дратують думки. Людина не може нормально виспатися і день у нього 100% буде не дуже спокійним.

відео дня

Також психотерапевти радять звернутися до старих добрих і дієвих методів - гуляти на свіжому повітрі хоча б по півгодини в день. Важливо наситити свій організм вітаміном D. Саме він підвищує рівень стресостійкості.

А ще - фахівці в сфері психоаналізу закликають відмовитися від кави в ліжку і пити його тільки через кілька годин після пробудження, так як цей підбадьорливий напій стимулює вироблення гормону стресу.

Нагадаємо, лікар-дієтолог назвав головну небезпеку меду і розповів, чому його не варто вживати в холодну пору року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти