Принесе удачу та роки радості й процвітання: яка кімнатна рослина найкраща для вашого знаку зодіаку

10 грудня 2022, 04:14
У кожного знака Зодіаку є своя квітка-покровитель. Якщо правильно вибрати кімнатну рослину, вона буде вам допомагати у важкі хвилини.
Кімнатні рослина За знаком Зодіаку
Кімнатні рослина за знаком зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

Кожна кімнатна рослина може не лише прикрасити інтер'єр, але і створити навколо себе особливу ауру, яка підходить одній людині, але абсолютно непридатна для іншої. Щоб квітка радувала свого господаря і допомагала йому у важкі хвилини, рослину можна підібрати за знаком зодіаку. Яка квітка є покровителем для кожного знака зодіакального кола, розібрався Главред.

Овен

Цьому знаку вогняної стихії підійдуть рослини з червоними, бордовими, рожевими або помаранчевими квітами і листям. Яскраві фарби будуть символізувати сильну особистість, і в їхній компанії Овен почуватиметься впевнено і зможе досягти успіху.

Які кімнатні квіти підійдуть Овнам: ехмея блискуча, ехмея смугаста, колерія пухнастоквіткова, карликовий гранат, садова герань, азалія індійська та японська, бегонія королівська, молочай блискучий, хавортія смугаста, гусманія язичкова.

відео дня
Герань
Яскраві квіти герані підійдуть Овнам заенергетикою / Фото ua.depositphotos.com

Телець

Поліпшити фізичне і психічне самопочуття, очистити енергетику та атмосферу Тельцям допоможуть міцні, низькорослі рослини. Важливо, щоб рослина росла в красивому і добротному вазоні, тому що цього знаку зодіаку важлива не лише сама квітка, але і її обрамлення.

Тельцям варто завести лілію, бегонію, фіалку узамбарську, цикламен перський, глоксинію, каланхое, заміокулькас, примулу. Ці квіти посприяють досягненню матеріального добробуту.

Заміокулькас
Заміокулькас або "доларове дерево" / Фото Вікіпедія

Вважається, що "доларове дерево" майже ніколи не цвіте, але домогтися появи бутонів все ж таки можна. Як це зробити, читайте в матеріалі: Принесе заміжжя і купу грошей: як змусити цвісти доларове дерево - простий спосіб.

Близнюки

Близнюкам варто купити рослини, які стануть талісманом для хороших стосунків з друзями. Крім того, вони повинні поліпшити фізичне і психічне здоров'я представників знака та очистити атмосферу в домі.

Оскільки представники цього знака зодіаку насилу переносять рутину, їм підійдуть квіти, які не потребують заскладного догляду.

Кімнатні рослини Близнюків це: аспарагус перистий, аспарагус спаржеподібний, аспарагус Мейера, папороті, плющі, перисті пальми, традесканції, хлорофітум.

Хлорофітум
Хлорофітум / Фото rastenievod.com

Рак

Представники цього знака зодіаку - скромні та сімейні люди, тому і рослини їм підійдуть традиційні, що створюють затишок і зміцнюють сімейні стосунки.

Ракам варто зупинити вибір на таких квітах: спатифіллум, фікус, каланхое, сансевієрія, пеперомия кустовидна, фуксія гібридна, алое деревовидне, агава американська, бегонія.

Лев

Вогняна стихія Лева вимагає яскравості та розкоші, тому представникам цього знака зодіаку потрібно вибирати кімнатні рослини з густою зеленню і великими квітами. Це може бути китайська троянда, камелія, кала, бальзамін, камелія японська, герань царська.

Бальзамін
Бальзамін / Фото pixabay.com

Діва

Діви люблять простоту і елегантність, а ще не бояться працювати. Пальма з її величезними зеленими гілками являє собою ідеальне поєднання стилю і ставності.

Ця кімнатна рослина ніколи не вийде з моди, і при достатній увазі та догляді вона ростиме у вашому домі протягом десятиліть. Крім того, її класичний зелений колір буде поєднуватися з будь-яким інтер'єром.

Терези

Цьому знаку зодіаку знадобиться кімнатна рослина, яке ефектно виглядає, тому Терези, імовріно, зупинять свій вибір на витончених і елегантних кімнатних рослинах.

Такі квіти як орхідея, гібіскус, гортензія, азалія індійська, шлюмбергера усічена, дрібноквіткова хризантема, гортензія, кротон, прекрасно впишуться в оформлений Терезами інтер'єр і допоможуть налагодити мир між партнерами.

Скорпіон

Багато людей не розуміють Скорпіонів і сприймають їх таємниче і відчужене ставлення як щось неприємне. Але є кімнатна рослина, яка змусить вас частіше проявляти м'якість. І це - грошове дерево. Воно привнесе безтурботну енергію в будь-який простір, створюючи невимушену атмосферу. Крім того, ця рослина не потребує занадто ретельного догляду.

грошове дерево
Грошове дерево / Фото ua.depositphotos.com

Стрілець

Ці представники вогняної стихії дуже енергійні, їм подобається йти туди, куди несе вітер. Тож вам потрібна кімнатна рослина, за якою можна не доглядати, але вона все одно буде добре почуватиметься. І ця рослина - кактус. Цей пустельний красень посухостійкий (затримує воду в листі) і майже не вимагає регулярного поливу. Ви можете поставити його у своїй кімнаті, забути і повернутися до нього через кілька місяців - і він буде так само красивим, як і востаннє, коли ви його бачили.

кактус
Кактус / Фото pixabay.com

Козеріг

Неспішні та вперті Козероги прагнуть до стабільності. Їм підходять і допомагають рослини, які повільно ростуть:

Юка - вносить в будинок спокій та доброзичливість, допомагає набути впевненості у власних силах;

Фікус - допомагає зосередитися, оцінити власні сили і ухвалити вірне рішення;

Драцена - налаштовує на порядок і організованість.

Драцена
Драцена / Фото ua.depositphotos.com

Водолій

Водолії - дуже колоритні персонажі, які люблять все незвичайне. Ваша кімнатна рослина повинна мати таку ж унікальну ауру, як і ви самі.

Гіпоестес - це рослина, яке вам точно сподобається. Вона не вимагає рясного поливу і уваги, що цілком відповідає знаку зодіаку Водолій. Строкаті листя гіпоестеса стануть родзинкою будь-якого інтер'єру. А завдяки великій різноманітності кольорів і форм ви обов'язково знайдете рослину, достатньо ексцентричну, щоб відповідати вашому стилю.

Гіпоестес
Гіпоестес / Фото pixabay.com

Риби

Представники цього знака зодіакального кола відомі як романтичні мрійники. Але у вас є більш глибока містична сторона, яку інші не завжди бачать. Енергія вашого водного знака та інтуїція дає вам можливість передбачати події.

Бамбук - ваша ідеальна кімнатна рослина. Вона не лише принесе удачу у ваше життя, але також вимагатиме багато уваги. Таким чином, Риби зможуть проявити всю свою турботу.

Якщо у вас буде достатньо часу і терпіння, ця рослина обов'язково принесе у ваш будинок роки радості та процвітання.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти