Що робити, якщо втратив обручку: про що говорять народні повір'я

27 травня 2023, 16:41
1300
Перед одруженням пари вибирають обручки, проте вже на цьому етапі вони можуть накликати біду на майбутній шлюб.
обручка, весілля
Найпоширеніші прикмети з обручками / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Обручка є справжнісіньким символом любові і шлюбу. Вважається, що воно наділене сакральним змістом і здатне допомогти зберегти відносини в парі.

Однак існує безліч прикмет, згідно з якими кільця можуть стати причиною розладу в сім'ї ще до весілля або вінчання.

Чому не можна купувати обручки окремо

Раніше покупка кілець була обов'язком чоловіка. Однак зараз практично завжди жінка бере участь в їх виборі. Адже далеко не кожен чоловік може догодити дамі та й ще вгадати з розміром.

Головне полягає в тому, що кільця завжди потрібно купувати одночасно. Вважається, що в такому випадку сімейне життя буде міцним і безхмарним. Ці кільця вже на етапі покупки будуть енергетично пов'язані між собою.

До речі вважається, що після покупки кільця потрібно помістити в пакет, залити водою і заморозити. Таким чином шлюб буде міцніше.

Що не можна робити після покупки обручок

Існує кілька головних "НЕ", яких ні в якому разі не можна допускати з обручками.

Не втрачати

Вважається, що втрата обручки може притягнути в сім'ю біду. Це обіцяє розлад в сім'ї, який може привести навіть до розлучення.

Якщо хтось із пари втратив кільце, то іншій людині краще також позбутися від нього - можна здати до церкви на благодійність. Головне не ходити в обручці, у якого немає пари.

В такому випадку чоловікові потрібно купити нові кільця і зробити своїй дружині пропозицію знову.

Якщо кільце втратив хтось із подружжя, які довгий час жили в сварках, то це може вважатися хорошим знаком, адже у них почнеться новий етап у відносинах. Втратити кільце в море - обіцяє краще майбутнє. Однак якщо один з партнерів навмисно викинув кільце або здав його в ломбард, це може повністю розірвати зв'язок між подружжям.

Не давати впасти

Під час церемонії одруження у багатьох молодят трусяться руки, адже це досить напружений день, хоч і щасливий. У такий момент головне не впустити кільця.

Падіння обручки може означати швидкий розрив відносин. Якщо таке сталося, то краще відразу протягнути через прикрасу червону нитку і спалити її. Обряд повинен провести той, хто впустив кільце.

Не використовувати старі обручки

Є люди, які вважають досить милим і зворушливим момент обмінюємо кільцями, які раніше належали батькам або навіть бабусі і дідусеві. Однак це одна з найгірших дій, яку ви можете зробити із символом своєї любові.

Ні в якому разі не можна надягати на себе чужі обручки, адже тоді ви можете повторити чужу долю. Варто розуміти, що в будь-яких відносинах є свої проблеми, про які ніхто навіть не підозрює.

Якщо ж ви хочете використовувати саме такі кільця, то краще робити це в тому випадку, якщо Ваші близькі родичі відзначили 50 років шлюбу.

Не чіпати порожню коробку для обручок

Якщо ви вже уклали шлюб зі своєю коханою людиною і обмінялися кільцями, то краще зовсім не чіпати порожню коробочку, подушку або тарілочку, в якій зберігалися ваші кільця. Подібна дія може прискорити розлучення.

Інші прикмети з обручками

  1. Якщо чоловік втратив обручку - до розлучення, дружина втратила - до сварки.
  2. Крутити обручку - до розлучення.
  3. Більш дороге кільце призведе до багатого сімейного життя.
  4. Знайти обручку - до швидкої весіллі.
  5. Втратити кільце будинку і знайти його - до удачі.
  6. Зламалося або лопнуло кільце - чекати біди.
  7. Обручка почорніло - поганий знак.
  8. Показувати обручки до весілля - можуть наврочити.
Кільце
Саме поширені прикмети з обручками / фото: ua.depositphotos.com/

Поміняти або переплавити обручку

Багато хто вважає, що міняти обручки, ремонтувати їх, переплавляти або щось подібне, може привести до розладу в сім'ї. Адже такі прикраси мають сильну енергетику, що в руках у іншої людини може стати слабкіше.

Однак якщо у вас зламалося кільце, потрібно підігнати розмір або зробити гравіювання на кільці, то це не призведе до розриву ваших відносин. Адже погодьтеся, краще збільшити розмір і носити кільце далі, ніж покласти його в коробку і не надягати через маленького розміру.

Дивіться відео про те, як у Харкові нацгвардієць залучив сотню курсантів, щоб зробити пропозицію своїй коханій:

Раніше Главред розповідав про те, чому послі розлучення не можна носити обручки і що з ними потрібно зробити.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти