Прогноз магнітних бур на лютий 2022: коли потрібно подбати про тиск

31 січня 2022, 17:36
Дати, коли найсильніші магнітні бурі у лютому 2022 року накриють Землю – прогноз та рекомендації лікарів читайте на Главреді.
Магнітні бурі в лютому 2022 небезпечні дні і правильні поради
Магнітні бурі в лютому 2022 - небезпечні дні і правильні поради / 1zoom.ru

Дати магнітних бур в лютому 2022 року потрібно знати навіть здоровим людям: вони впливають на кожен ослаблений організм, а взимку імунітет може підвести в будь-який момент. Краще перестрахуватися і підготуватися, щоб магнітні бурі в лютому 2022 не застали вас зненацька.

Коли чекати найсильніші магнітні бурі в лютому 2022 року, прогноз і рекомендації лікарів - підготувала для своїх читачів редакція Главред.

Коли чекати на магнітні бурі в лютому 2022 року – прогноз вчених

Лютий буде нетиповим місяцем з точки зору сонячної активності: невеликі спалахи очікуються практично щотижня - але вони будуть нетривалими. Тобто удари космічної негоди будуть переважно несильними - але частими.

читайте такожМагнітні бурі на початку лютого розтягнуться на кілька днів і досягнуть 6 балівВинятком стануть перші метеоудари місяця: магнітна буря 1 і 2 лютого та магнітна буря 4 лютого 2022 переступлять червоний рівень небезпеки і на піку досягне 6 балів. Це буде відчутний удар по самопочуттю.

Через стрибки артеріального тиску зросте навантаження:

  • на серце - тому фізичні навантаження необхідно обмежити;
  • на суглоби - можливе оніміння кінцівок;
  • на судини голови - що провокує головні болі і запаморочення.

Посилити симптоми можуть стреси, зайва вага і неправильне харчування (в тому числі вживання алкоголю), спадковість і цукровий діабет, куріння.

Тож під час магнітних бур і рекомендується відмовитися від шкідливої їжі і звичок, менше нервувати і пити більше простої води (тобто стежити за водним балансом організму). А також – тримати під рукою ліки, особливо якщо людина приймає якісь препарати на постійній основі за призначенням лікаря.

Магнітна буря 5 лютого 2022 буде вже слабкішою - в три бали. В цей час відповідально поставитися до здоров'я потрібно всім метеозалежним людям.

читайте такожМедик розвінчав міф про зв'язок між кавою і високим тискомМагнітна буря 10, 11 і 12 лютого 2022 прогнозується на рівні в чотири бали. Це буде тривала геомагнітна атака, але здорових людей вона не повинна торкнутися.

13-го і 14-го числа геомагнітна активність знизиться до трьох балів: це будуть слабкі коливання, які відчують далеко не всі.

Магнітна буря 22 лютого 2022 буде короткочасною та малоінтенсивною. У цей час варто стежити за своїми емоціями: ймовірні спалахи агресії або безпричинної апатії.

Магнітна буря 27 лютого 2022 триватиме всього кілька годин, але торкнеться здоров'я більшості людей. Варто тримати під контролем і шкідливі звички, й емоції.

Календар магнітних бур на лютий 2022
Календар магнітних бур на лютий 2022

Як подбати про себе під час магнітних бур

Що робити під час магнітних бур
Що робити під час магнітних бур

Раніше Главред писав про те, що робити, якщо болить голова при магнітних бурях. Пити ліки при головному болю – не завжди є кращим рішенням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти