Прості та веселі конкурси на Новий рік 2022 - для дітей, дорослих і всієї родини

23 грудня 2021, 03:41
Можна просто сидіти за столом і чекати, поки проб'ють куранти, поїдаючи салати, а можна зробити новорічну ніч 2022 по-справжньому незабутньою.
Новий Рік
Як весело зустріти Новий рік 2022 - ідеї конкурсів / ua.depositphotos.com

До Нового року 2022 залишилися лічені дні. Ви вже замислювалися, як весело зустріти рік Чорного Водяного Тигра? Звичайно, завжди можна піти на вечірку або замовити столик в ресторані. В цьому випадку розваги для гостей - вже не ваша проблема. А якщо гостей збираєте ви у себе вдома? Можна просто сидіти за столом і дивитися новорічні програми по телевізору, а можна влаштувати веселі конкурси на Новий рік 2022 - так і час до дванадцятої години мине швидше, і салатів з майонезом ви з'їсте менше.

Простий конкурс на Новий рік 2022

Якщо ви не хочете забагато часу витрачати на підготовку конкурсів, то можна влаштувати найпростішу новорічну гру. Вам нічого не потрібно робити - просто запасіться повітряними кульками і в кожну з них покладіть записки з побажаннями.

Під час святкування гостю можна дати ножиці та запропонувати зрізати кульку, а потім вголос прочитати побажання. Цей простий конкурс на Новий рік 2022 допоможе компанії розвеселитися і згуртуватися. Приклади побажань і привітань на Новий Рік 2022 читайте тут.

відео дня

Старий добрий конкурс "Хто я?"

Цей "бородатий" конкурс розвеселить компанію на будь-якому святі. Учасники пишуть на листочках імена відомих людей або вигаданих персонажів, героїв новорічної казки або тварин.

За допомогою жеребкування потрібно вибрати одну людину, яка бере участь в конкурсі. Вона, не дивлячись, вибирає папірець, показує його іншим учасникам. Потім гравець повинен вгадати загаданого персонажа за допомогою запитань, на які можна відповісти лише "так" або "ні".

Конкурси на Новий рік 2022 за столом

Гостям роздають картки з різною абревіатурою - COVID, ЖКГ, МВС, ВВС. Завдання конкурсанта підготувати короткий тост, слова якого будуть починатися з цих літер. Той, хто говорить тост, п'є до дна, інші - на підтримку кращого тосту.

Лист Дідові Морозу

Кожен гість повинен написати на папері свої побажання на Новий рік 2022 і розповісти, як він провів минулий рік. Листи потрібно зачитати вголос, а компанія повинна вгадати, хто ж його написав. Якщо автора послання не вгадають, значить він переміг.

Гра "Вірю - не вірю"

Цей новорічний конкурс підійде для будь-якого віку. Учасникам пропонується скласти про себе дві історії: одну правдиву, а іншу - ні. Гравець розповідає обидві історії, а вся компанія повинна відгадати, де правда, а де - вигадка. Хто визначив правильно, той - наступний вигадник.

Конкурс на Новий рік 2022 для дорослих

Гра П'яні шашки

Вам знадобиться справжня дошка для шашок, а замість шашок - стопки. З одного боку в стопки наливають червоне вино, а з іншого боку — біле. Далі - все так само, як у звичайних шашках. Зрубав ворожу стопку - випив її. Для особливо міцних гостей можна наливати коньяк.

читайте такожЯк правильно загадати бажання на Новий рік 2022, щоби воно неодмінно збулося

Конкурси на Новий рік 2022 для дітей

Гра "Холодно - гаряче"

Найпростіший спосіб розважити і порадувати малюків - це зіграти в "холодно-гаряче". Суть конкурсу в тому, щоби заховати новорічний подарунок в кімнаті. Потім туди входить дитина, яка повинна його відшукати. Якщо вона підходить близько до подарунка, то кажуть "тепло", якщо зовсім близько – "гаряче", а якщо далеко – "холодно".

Гра "Знайди своїх рідних"

Якщо ви зустрічаєте Новий рік 2022 кількома родинами, то можна провести такий конкурс: гравець повинен відшукати своїх рідних. Щоб ускладнити завдання, гравцеві потрібно зав'язати очі, а на руки надіти рукавиці. Шукати рідних він буде, обмацуючи кожного.

Ведучий по одному підводить до гравця різних людей, зокрема і родичів, а той обмацує та намагається визначити своїх. Буде дуже смішно, але виконати завдання в рукавицях практично неможливо.

І найголовніше в будь-якому конкурсі - це призи. Раніше Главред писав:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти