Пудель, хаскі або вівчарка: які породи собак підходять кожному знаку зодіаку

23 березня 2023, 08:04оновлено 23 березня 2023, 08:36
Кожен знак зодіаку може налагодити добрі стосунки з певними породами собак, кажуть астрологи. Який собака підходить саме вам згідно з датою народження?
які породи собак підходять кожному знаку Зодіаку
Які породи собак підходять кожному знаку зодіаку / колаж фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Вибираючи собаку, потрібно виходити передусім з того, які умови життя ви зможете надати тварині та як багато часу приділятимете улюбленцю. Також необхідно враховувати особливості породи і свої вподобання. А ще можна вибрати собаку згідно зі знаком зодіаку. Природно, цей спосіб вибору чотирилапого друга не може бути основним, але він не позбавлений логіки. Кожен знак зодіаку має певні риси характеру, відповідно й улюбленця можна вибирати, враховуючи особливості кожної породи.

Яка порода собак підходить знаку зодіаку Овен

Джек-рассел-тер'єр, йоркширський тер'єр, доберман, боксер, бультер'єр.

Овнам потрібні активні, енергійні вихованці, які можуть їх супроводжувати у всіх пригодах. Вони люблять займатися спортом, гуляти і бігати, тому енергійні та витривалі породи стануть для Овнів ідеальними компаньйонами.

відео дня

Яка собака підходить знаку зодіаку Телець

Лабрадор, золотистий ретривер, бернський зенненхунд, ши-тцу.

Тельці цінують затишок і комфорт, тому породи з м'яким і доброзичливим характером, такі як лабрадор, ретривер і золотистий ретривер, можуть їм підійти. Вони також віддають перевагу пухнастим собакам, таким як бернський зенненхунд або ши-тцу.

Яка порода собак підходить знаку зодіаку Близнюки

Пудель, болонка, пекінес, мальтійська болонка, бівер-йорк.

Близнюки - це люди зі своїм унікальним стилем і бажанням виділятися в натовпі, тому їхній ідеальний вихованець повинен бути модним і красивим. Пудель і болонка - це породи, які ідеально підійдуть Близнюкам.

Яка порода собак підходить знаку зодіаку Рак

Кавалер-кінг-чарльз-спанієль, китайська чубата, ши-тцу, померанський шпіц, австралійська або кавказька вівчарка.

Раки зазвичай дуже чутливі, доброзичливі, люблять затишок і комфорт. Вони турботливі та віддані своїм близьким. Тому ідеальною для Раків буде ласкава, віддана собака, яка потребує інтелектуальних навантажень.

Яка собака походить за датою народження Левам

Німецька вівчарка, ротвейлер, далматин, родезійський риджбек.

Леви зазвичай є впевненими в собі та енергійними особистостями. Вони також цінують елегантність і стиль. Ідеальна собака Лева повинна бути енергійною та активною, а також відданою своєму власникові.

Яка собака підходить знаку зодіаку Діва

Шарпей, бульдог, бостон-тер'єр, пекінес, шелті.

Діви, як правило, практичні, логічні, організовані та розумні люди. Вони також цінують чистоту і порядок. Крім того, Діви люблять розумних та інтелектуальних вихованців. Цим представникам знака підійдуть породи, які легко піддаються навчанню.

Яка порода собак підходить знаку зодіаку Терези

Кокер-спанієль, веймаранер, ірландський сетер, лабрадудль, кавказька вівчарка.

Терези зазвичай люблять гармонію та рівновагу, і можуть цінувати породи собак, які поєднують в собі спокій та енергію. Варто вибирати породу, яка славиться своєю доброзичливістю і спокійним характером.

Яка собака підходить Скорпіону

Доберман, ротвейлер, бернський зенненхунд, бультер'єр, боксер, німецька вівчарка.

Скорпіони, як правило, дуже віддані та захищають своїх близьких, тому їм можуть сподобатися породи собак, які добре підходять для охорони будинку та сім'ї. Варто вибирати собаку із захисними та охоронними якостями, яка буде вірним компаньйоном.

Яка собака підходить Стрільцям

Лягава, хорт, італійський кане корсо, далматин, чихуахуа.

Стрільці зазвичай люблять активний спосіб життя, тому їм підійдуть породи собак, які приєднаються до них в пригодах і заняттях спортом. Потрібно зупинити свій вибір на породах, які відомі своєю енергією та вмінням брати участь в піших прогулянках, бігу або плаванні.

Яка порода собак підходить знаку зодіаку Козеріг

Англійський мастиф, тибетський мастиф, російський той, бульмастиф.

Козероги, як правило, серйозні та відповідальні, їм потрібен собака, яка також проявляє ці якості. Також представники цього знака зодіаку зазвичай цінують впевненість і надійність, тому собака Козерога повинна відрізнятися стійкістю і дисципліною.

Яка собака підходить Водолію

Хаскі, австралійський хілер, шелті, ши-тцу.

Водолії часто мають волелюбність і незалежність, їм може сподобатися собака, який не вимагає забагато уваги або тренувань, але водночас відданий та здатний підтримувати соціальний зв'язок з людиною.

Собака Водолія повинна мати м'який характер і бути дещо спокійнішою, ніж інші породи, оскільки представники цього знака зодіаку люблять більш розслаблений стиль життя.

Яка собака підходить Рибам

Бассет-хаунд, сенбернар, мопс, мальтійська болонка, пекінес.

Риби зазвичай люблять м'яку та спокійну атмосферу, тому породи собак з м'якими характерами і спокійною поведінкою можуть підійти їм найбільше. Собака Риб повинна мати доброзичливий, відданий та спокійний характер.

Раніше Главред писав, що значить, якщо на вулиці прив'язався собака або пес сам прийшов у будинок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти