"Путін 24 лютого зробив величезну помилку": астролог назвав, що чекає кремлівського правителя

8 червня 2022, 20:22
За словами Влада Росса, Донбас буде звільнений точно і відразу.
Путін, Росс
Путін і Росс / УНІАН

Майже в кожен рік Тигра в Росії буває дефолт, наприклад, він був у серпні 1998 року. Як каже астролог Влад Росс, до липня-серпня треба чекати дефолту в РФ.

"В Росії почнеться колосальне безробіття. Російський народ прокинеться і побачить весь той жах, який створив Путін з Росією і росіянами. Загалом, війна закінчиться повною перемогою України - звільненням і Донбасу, і Криму", - говорить астролог Главреду.

Донбас буде звільнений точно і відразу, зазначає Влад Росс.

"А з питання деокупації Криму Україна піде на переговори, і вже інший політик, не Путін, поверне їй Крим мирним шляхом. Ми таким чином дамо можливість росіянам, які понаїхали на півострів за останні роки з Росії, в тому числі з Сибіру, спокійно забратися геть. Переконаний, що Путін 24 лютого зробив величезну помилку", - додає астролог.

За словами Росса, Крим міг би ще довго бути у складі РФ.

"Якби він не почав цієї повномасштабної війни проти України, Крим міг би ще довго залишатися під контролем РФ. А тепер, після всього того, що сталося після 24 лютого, Крим точно ніколи не буде російським. Крим повернеться під контроль України", - сказав Росс.

читайте такожЙде період запеклих боїв і військовий параліч: астролог назвав дату розв'язки війни в Україні

Гороскоп для України

Астролог Влад Росс зазначає, що червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим Місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини, проте є і заборони, яких порушувати не варто.

При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. За його прогнозом, війна в Україні в червні не закінчиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти