Путін тероризуватиме Одесу: астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший місяць

9 серпня 2023, 07:20
1211
Росія буде знищувати Одесу ракетами, метою може стати відоме місце міста, прогнозує астролог Влад Росс.
Астролог Влад Росс передрік Путіну низку "чорних смуг" у житті
Удари по Одесі матимуть для Путіна плачевні наслідки, вважає астролог Влад Росс / pixabay.com, ua.depositphotos.com, Главред

На Одесу насунулася вісь катастроф, що вилилося в посилення ракетних обстрілів міста країною-агресором Росією і, як наслідок, руйнування знакового місця – Спасо-Преобороженського собору. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

На думку Влада Росса, Одесі буде непросто найближчим часом, оскільки Росія продовжить завдавати по ній ударів.

"Марс і Сатурн, планети малого і великого нещастя, просто торпедують місто. Росія атакує "Оніксами", і їх у неї ще лишилося дуже багато – близько 300 одиниць. Серпень – це найбільш небезпечний момент у сенсі можливості знищення Одеси з моря. Зараз у нас немає абсолютно ніякої можливості збивати "Онікси" і Х-22, тому що вони надзвукові, а в місті немає ні NASAMS, ні Patriot", – зазначив Влад Росс

Головна мета Путіна, на думку астролога, полягає в тому, щоб знищити історичний центр Одеси, зокрема, Оперний театр.

"Навіть за Гітлера Оперний театр не був знищений, але за Путіні це може статися. Однак Одеса не пробачить такої наруги", – наголосив Влад Росс.

Втім, астролог упевнений, що Одеса помститься за себе.

"21 липня рівно 13 років антихрист Кирило "освятив" Одесу, щоб тепер ракети, освячені тим самим Кирилом у РФ, впали на Спасо-Преображенський собор. І нехай у Росії не розповідають, що це було ППО – розбити фундамент будівлі могла тільки ракета. Не можна було чіпати Одесу-маму, не можна було знищувати ікону "Трійця" Андрія Рубльова, а тепер той, хто торкнув Одесу, буде знищений", – зазначив Влад Росс.

При цьому астролог додав, що Путін "буде убитий, умертвлений", оскільки Одеса не пробачить йому обстрілів.

За словами Влада Росса, в житті Путіна наближається кілька небезпечних періодів.

"По-перше, Марс буде проходити по Сатурну і Меркурію у гороскопі Путіна 19-25 серпня – це перший небезпечний термін. Другий – коли Марс проходитиме по Сонцю поблизу 18 вересня. Третій – 14-18 вересня, коли Марс буде проходити по Нептуну. Крім того, період "коридору затемнень" восени традиційно буде пов'язаний із потрясіннями в Росії. 14-28 серпня – остаточно може бути знищена влада Путіна. Я абсолютно впевнений, що Путін цей рік не переживе", – наголосив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував, коли буде зруйновано Кримський міст, які наслідки це матиме для окупаційних військ РФ у Криму та безпосередньо для Путіна. Крім того, Влад Росс поділився гороскопом на серпень-2023 для всіх знаків зодіаку і розповів, хто буде лузером, а хто щасливчиком місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти