Путін закінчить або в психлікарні, або у в'язниці: астролог назвала варіанти смерті диктатора

12 квітня 2022, 10:54
Експерт "намалювала" психологічний портрет президента РФ.
Путін, гороскоп
Астролог назвала варіанти смерті диктатора / Колаж Reuters, pixaby

Головна причина того, що астрологи не можуть точно визначити всі деталі життя Путина, в тому, що його справжня дата і час народження ретельно ховаються.

Астропсихолог Валентина Вітрох в коментарі Фактам зазначила, що найбільш підходяща до його психотипу дата — 7 жовтня 1950 року, 11:36. Це на два роки раніше, ніж загальновідома.

"Для складання особистого гороскопу людини важлива навіть хвилина народження. Проте за наявними даними можна з великою точністю "намалювати" портрет диктатора", - зазначила експерт.

відео дня

За її словами, один з найважливіших показників гороскопу людини — асцендент або висхідний знак зодіаку, який знаходився в східній частині горизонту на момент його народження.

читайте такожСтратегічна помилка Путіна: чому російська армія загрузла в українських степах, як оса в сиропіАстролог зазначила, що у Путіна це Скорпіон — один з градусів магії, який має на увазі хитрість, складний характер, а під кінець життя — небезпека ув'язнення або лікарні.

Точну причину смерті Путіна, каже Вітрох, визначити досить складно, але вона назвала найбільш ймовірну долю диктатора.

"Але те, що ми бачимо зараз, — це можливість насильницької смерті, смерть в психіатричній лікарні або від смертельної хвороби", - пояснила астролог.

Раніше астролог Олександр Беспалов склав гороскоп для України на квітень 2022 року і спрогнозував, чи чекати завершення війни у другий місяць весни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти