П'ять зручних луків для будь-якого віку і ваги: у чому ходити, коли дуже спекотно

6 серпня 2023, 12:40
Відповідь на запитання, як виглядати красиво у спеку, досить проста: треба всього лише враховувати комфорт і потреби власного тіла.
П'ять зручних луків для будь-якого віку і ваги: у чому ходити, коли дуже спекотно
Дивіться, як виглядати красиво в спеку / Колаж Главред. Фото: Скріншоти

Спека - такий же виклик для модниць, що і зимовий холод. Щоправда, взимку у нас є можливість сховатися у будь-якому теплому приміщенні, а ось влітку сховатися від 30-градусної "Сахари" не вдасться. "Главред" розповідає, що носити у спеку жінці.

Універсальні поради, в чому ходити, коли дуже спекотно

Літній сезон - хороший час для модних експериментів. Якщо ви раптом з'явитеся в коротких шортиках, що облягають сідниці, навряд чи хтось зробить вам "отруйне" зауваження або косо на вас гляне. Адже зручний образ у 30-градусну спеку - запорука здоров'я вашого тіла, зокрема шкіри. Тому менше уваги звертайте на оточуючих і більше слухайте потреби свого організму.

П'ять чудових луків на роботу і виходи в місто:

відео дня
  • Вільні сукні з натуральної тканини. Цей тип вбрання є, мабуть, найзручнішим: вітер буде постійно охолоджувати тіло, а натуральні тканини допоможуть уникнути неприємного нюансу - поту. Плаття можна доповнити легкими світлими балетками або сандалями на низькій підошві.
  • Шорти з високою талією. Вони допоможуть вам впоратися з дилемою, як виглядати красиво в спеку. Але цей варіант підійде не всім. Наприклад, жінкам з плоскими сідницями найкраще підшукати максі-спідниці, які найкраще підкреслять контури нижньої частини тіла: з легкої і м'якої тканини, щоб не робити образ "важчим".
  • Кроп-топи. Стануть хорошим компромісом для всіх зайнятих жінок, які цікавляться тим, що носити в спеку на роботу. Доповнити образ можна легким піджаком світлого відтінку. Крім того, такий вид одягу не вибагливий до нижньої білизни. Деякі кропи взагалі не вимагають бра - насолоджуйтеся літнім спекотним днем наповну!
  • Базові футболки. Мабуть, універсальний варіант для всіх жінок будь-якого віку і ваги. Але футболки (особливо великих розмірів) краще не комбінувати з вільними спідницями або штанами, тому що отримаєте зворотний ефект "мішка". Однак якщо у вас підтягнуті плечі і м'язи рук - сміливо надягайте безрукавки.
  • Штани з широкими штанинами з високою талією. Це кращий варіант того, що носити у 40 градусів. Їх можна поєднати з тими ж кроп-топами, щоб зробити акцент на талії і звільнити цю частину тіла, яка найбільше потіє в області живота, для обдування вітру.

Головне пам'ятайте: одягнути в 30-градусну спеку завжди варто щось вільне за кроєм; уникайте тісного одягу.

П'ять зручних луків для будь-якого віку і ваги: у чому ходити, коли дуже спекотно
Є ряд порад, що носити в спеку повним / Колаж Главред. Фото: скріншоти

Який одяг потрібно носити в спеку, щоб здаватися стрункішою

Жінкам з пишними формами вибрати літній лук завжди складніше хоча б тому, що український ринок досі заточений під стандартні S або M. А проте на полицях українських магазинів клієнткам з пікантними формами теж можна знайти щось цікаве.

  • Сарафан. Це дуже зручний вид верхнього одягу, оскільки знизу нічого не тисне, а зверху все обдувається. Але, щоб здаватися візуально більш мініатюрною, сарафан краще доповнити якимось в'язаним світлим поясом навколо талії, а шию - прикрасити біжутерією кольору м'яти або піску. В такому випадку ви акцентуєте увагу оточуючих не на своїй вазі, а на формах.
  • Штани-кюлоти. Несподівана пропозиція для всіх, хто цікавиться, що носити в спеку повним. Виявляється, такий крій приховує зайві сантиметри литок і підкреслює приємні опуклості в зоні стегон і сідниць. Сміливо доповнюйте образ облягаючим топом світлого відтінку, окулярами і капелюхом.
  • Максі-спідниці. Ідеальний варіант, як виглядати красиво в спеку і приховати недоліки тіла. Об'єднуйте з облягаючими майками і топами.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти