Ремонт, від якого всі будуть в захваті: наймодніші шпалери 2023 року

6 січня 2023, 21:38
У 2023 році бліді тони і мінімалізм йде на останній план. Цього разу в тренди вриваються яскравість, експерименти і абстракція.
шпалери
Модні шпалери 2023 року / з відкритих джерел

Рано чи пізно з'являється необхідність або бажання щось змінити в інтер'єрі, який вас оточує. Якщо ви задумалися про ремонт, то напевно вам хочеться зробити все красиво, а головне модно.

У багатьох відразу ж з'являється думка про те, що модний ремонт, значить дорогий ремонт, адже потрібно обов'язково найняти дизайнерів, які спеціалізуються на цьому.

Якщо людина не хоче сама морочитися вибором шпалер, плитки, меблів або інших матеріалів, то, звичайно, тут їй прийде на допомогу ціла бригада на чолі з дизайнером. Однак якщо ви хочете вкласти свою душу, самостійно зануритися в цю атмосферу змін інтер'єру, а заодно і заощадити чималу суму грошенят, то тоді можна обійтися і без дизайнера.

відео дня

Ми підібрали наймодніші шпалери, які будуть в тренді 2023 року. Адже ні для кого не секрет, що саме правильно підібрані шпалери дають як мінімум 70% успіху вашому ремонту.

Що буде в тренді 2023 року

Дизайнери відзначають, що в цьому році модним буде максималізм. Експерименти з візерунками, багаті колірні схеми – те, на що будуть звертати навіть світові фахівці в сфері ремонту та оформлення інтер'єру. Дизайнери будуть пропонувати додати приміщенню індивідуальності через яскраві кольори і принти.

Якщо ще нещодавно багато хто рвався за ремонтами в білих, бежевих, одним словом світлих тонах, то зараз це йде на задній план. Зараз починається прогресивний період, який вимагає гри кольорами і відсутності страху перед експериментами. Відмінним варіантом стануть темні тони в поєднанні зі світлими - вони додадуть простору глибини. Варто відзначити, що від нейтральних кольорів не варто відмовлятися, але краще доповнити їх сміливими принтами.

Які шпалери будуть в моді

шпалери
Модні шпалери 2023 року / з відкритих джерел

Геометричні візерунки

Сюди відносяться не тільки геометричні малюнки, а й абстрактні композиції. Дизайнери відзначають, що відмінним варіантом стануть шпалери, де зображені смужки, горошок, ромби, прямокутники.

Якщо ви хочете розширити кімнату, то краще вибирати шпалери з горизонтальними лініями, а якщо вище – вертикальними. Якщо ви не переживаєте за розміри вашої кімнати, то сміливо можна використовувати композиції з великого орнаменту. Однак варто пам'ятати, що він буде візуально робити кімнату тіснішою, ніж вона є насправді. Краще не використовувати такі шпалери для маленької кімнати.

шпалери
Модні шпалери 2023 року / з відкритих джерел

Природні принти

У 2023 році модними стають ботанічні мотиви. Завдяки їм ви зможете додати інтер'єру трохи відчуття весни або літа, в залежності від вашого бажання.

Дизайнери відзначають, що природні принти дарують заспокійливу і розслаблюючу атмосферу. Особливими стануть шпалери теплих жовтих відтінків, які подарують відчуття тепла.

Можна сміливо використовувати шпалери з такими принтами:

  • дрібна квіточка,
  • фрукти або ягоди,
  • тропічні мотиви,
  • лісовий мотив (стебла, листя, шишки, ялинові гілки).
шпалери
Модні шпалери 2023 року / з відкритих джерел

3-Dабо фотошпалери

За допомогою таких шпалер можна зробити акцент на певній стіні. Правильно підібраний малюнок також може зробити кімнату ширшою або вищою.

Найчастіше такими шпалерами оформляють стіну за узголів'ям ліжка. Найбільш актуальними візерунками в 2023 році будуть:

  • імітація акварельних малюнків і абстрактного живопису,
  • зображення природної тематики,
  • чорно-білі знімки міст,
  • східна тематика.
шпалери
Модні шпалери 2023 року / з відкритих джерел

Золоті шпалери

Так-так, ви все правильно зрозуміли. Ці шпалери просто вриваються в 2023 рік. Світові дизайнери клеять такі шпалери не тільки на стінах, але навіть і на стелю. Однак тут є одна небезпека. Золоті шпалери обов'язково повинні ідеально поєднуватися з основним інтер'єром, інакше все буде виглядати просто жахливо.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти