Ретроградна Венера 2021-22 вдарить по здоров'ю - на що звернути увагу

15 грудня 2021, 05:06оновлено 10 січня 2022, 12:18
Низки процедур зі своїм тілом варто уникати, поки Венера не завершить зворотний рух, радить астролог. Крім того, можуть спливти деякі проблеми.
Венера
Венера - це планета не лише любові та стосунків, але ще краси і здоров'я / Фото pixaby

З кінця грудня Венера буде ретроградною - планета рухатиметься набагато ближче до Землі й чинитиме сильний вплив на всіх нас. Триватиме цей процес півтора місяця - з 19 грудня 2021 року по 29 січня 2022-го.

Венера - це планета не лише любові та стосунків, але ще краси і здоров'я, тому низки процедур зі своїм тілом варто уникати, поки Венера не завершить зворотний рух. Нюанси розкрила астролог з 20-річним стажем з Австралії Анжела Перл на своєму Youtube-каналі.

"Венера - це не лише краса, але і здоров'я, вона відповідає за здорову шкіру, губи, красиві зуби, за шию, щитовидну залозу, гормони. Тому в період ретроградної Венери, якщо ви щось відчули, можливо доведеться поміняти зуб, здати аналіз на гормони, провести обстеження", - сказала фахівець.

відео дня

Астролог радить: якщо у вас з'являться висипання на шкірі в період ретроградної Венери, то потрібно буде сісти на дієту і прибрати з раціону цукор.

"Крім того, Венера - це нирки. Тому якщо ви відчуєте якийсь дискомфорт, то обов'язково потрібно їх тримати в теплі. Не лінуйтеся, звертайтеся до лікаря", - додала Перл.

Астролог також попередила, що коли Венера ретроградна, не рекомендується проводити маніпуляції із зовнішністю, робити пластичні операції, відвідувати стоматолога для того, щоби зробити красиву посмішку. Небажані навіть уколи краси.

читайте такожРетроградна Венера 2021: астролог розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку

Як повідомляв Главред, раніше Анжела Перл розповіла, що можна і що не варто робити, поки Венера буде ретроградною.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти