"РФ готує серйозну атаку": переможниця "Битви екстрасенсів" назвала найгостріший місяць

28 лютого 2023, 03:45
Російські окупанти підуть у свою "найважливішу атаку" обманним методом, але отримають гідну відсіч.
Карты Таро, Яна Пасынкова
РФ готує свою "найважливішу атаку" навесні, прогнозує астролог/ pixabay.com, скрін

Країна-агресорка РФ спробує піти у свою "найважливішу атаку" у квітні цього року. До того ж окупанти намагатимуться зробити це обманним шляхом.

Але результат такої спроби буде невтішним для російських загарбників – успіху вони не доб’ються. Такий прогноз зробила таролог, переможниця 15-го сезону "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова на ютуб-каналі "КаПаБу".

Згідно з прогнозом таролога, українські військову зможуть "придавити" ворогів і вигнати їх з тих територій, які вони не встигли повністю захопити.

Вона зазначає, що у квітні також можуть відбутися якісь переговори, але на них не вдасться до чогось домовитися.

"Відбудуться якісь переговори, але вони будуть провальними. Ми виходимо на стабільну фазу війни з нашого боку. Найважливішу атаку, яка планується з боку Росії обманним методом, ми відіб’ємо саме у квітні", – сказала таролог.

Раніше астролог Дмитро Уранус прогнозував, що в період з понеділка по вівторок, з 27 по 28 лютого, жителям України потрібно бути максимально обережними і пильними – оскільки великою буде небезпека нової серії обстрілів країни російськими окупантами.

Нагадаємо, астролог Яна Тимощук зазначала, що війна в Україні триватиме весь березень 2023 року. Вона прогнозує, що окупанти хочуть влаштувати нову атаку на Україну. У березні Україну може чекати кілька вирішальних ситуацій, але окупанти хочуть влаштувати нові удари.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти