Астролог назвав міста України, жителям яких потрібно побоюватися обстрілів в найближчі дні

27 лютого 2023, 15:58оновлено 28 лютого 2023, 13:53
Астролог Дмитро Уранус передбачив, що період з 26 по 28 лютого буде дуже небезпечним. Окупанти завдаватимуть потужних ударів по деяких містах.
Карти таро, Уранус
Жителям яких міст потрібно побоюватися обстрілів найближчими днями / колаж фото ua.depositphotos.com

У період з понеділка по вівторок, з 27 по 28 Лютого, жителям України потрібно бути максимально обережними і пильними - оскільки великою буде небезпека нової серії обстрілів країни російськими окупантами. Такий прогноз озвучив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відомий астролог Дмитро Уранус.

"Наступні небезпечні дати - 27 лютого, ніч на 28 лютого, і весь день 28 лютого. В цей час відбудеться не просто з'єднання Місяця і Марса в Близнюках, а покриття диском Місяця планети Марс. Таке буває нечасто. Даний аспект несе загрозу мирному населенню через військові дії, а також − транспортній інфраструктурі", - сказав він.

Уранус каже, що під особливою загрозою, на його думку, перебуватимуть Запоріжжя, Дніпро, Полтава, Суми та околиці.

"Особлива обережність і готовність потрібна на 35 довготі, плюс-мінус 1 градус. Це Запоріжжя, Дніпро, Полтава, Суми та найближчі до них міста. В кінці лютого, і на початку березня, ці міста можуть потрапити під сильний удар, особливо Дніпро і Запоріжжя. Будьте дуже обережні! Дуже ймовірно, що всі найближчі і наступні обстріли більшою мірою будуть саме по транспортній інфраструктурі, мостах, залізниці, тягових підстанціях, сховищах палива і по військових об'єктах", − підсумував він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більше того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову буде ходити гривня.

Хто такий Дмитро Уранус

Дмитро Уранус - відомий астролог-консультант. Займається астрологічними питаннями більше 30 років.

Інші астрологічні прогнози:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти