"Готують хаос": окупанти влаштують навалу 24 лютого, буде бій за одне місто України - астролог

20 лютого 2023, 15:58оновлено 20 лютого 2023, 21:48
Астролог склала гороскоп на 24 лютого для України. Ангеліна Вакуліна розповіла, за яке місто може початися битва.
гороскоп для України, війна в Україні
Гороскоп для України на 24 лютого / pixabay, Генштаб ЗСУ

На річницю масштабного вторгнення військ Росії в Україну 24 лютого окупанти можуть влаштувати ракетний терор. Також Росія провокуватиме українських військових на кордонах і може почати бійню.

Астролог Ангеліна Вакуліна каже, що окупанти зараз хочуть показати свою міць саме нанесенням шкоди різного роду інфраструктурі.

"Наближається день (24.02.2022) який ми всі ніколи не забудемо. Загалом буде дуже багато провокацій і небезпеки у вигляді ракет і дронів. Спускайтеся в притулок, йдіть в коридор", - зазначає астролог, пише Главред.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, гйдеться на сайті астролог. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Гороскоп на 24 лютого для міст України

"Київ - один з основних ракетних цілей. Наступу не бачу. Але є об'єкти і можливі попадання або уламки в житлові будинки. Будуть робити вкидання про наступ, лякати нас, щоб створити паніку і хаос. Біла Церква теж є загроза попадання", - прогнозує астролог.

За словами Вакуліної, Росія має намір влаштувати обстріл прикордонних зон у спробі просунутися до наших кордонів.

"Чернігів - окупації не бачу. Будуть спроби пройти, але наші військові до цього готові і вже зміцнили кордони. Техніку стягують, але більше для провокації. Обстріли міста будуть. Ракети і небезпека з землі теж є. Обстріл прикордонних зон в спробі просунутися до наших кордонів", - додала вона.

"Суми - ворог буде йти вздовж кордону, але наші хлопці давно це чекають і готові до атаки. В цілому, сценарій Чернігова", - повідомила астролог.

У Харкові буде багато жертв, сказала Вакуліна.

"Харків - у планах зайти в місто, але здійснити їх план на всі сто не бачу. На жаль жертви будуть, багато. Кордони, звичайно, під загрозою, будуть намагатися пройти, сильно обстрілювати наше укріплення", - говорить астролог.

Астролог настійно рекомендує українцям не ігнорувати тривогу в найближчі дні.

"Кривий Ріг - місто під сильним захистом, як під духовним, так за домовленостями. Ракети будуть летіти. Постраждати може інфраструктура. Тривогу не ігнорує, від осколків збитих ракет, не застрахований ніхто", - говорить Вакуліна.

Також вона розповіла, коли можуть звільнити Запорізьку область.

"Запоріжжя - звільнятимуть невеликі населені пункти і повертатимуться до складу України. З часом повернуть все, але не так швидко, як хочеться", - повідомила Вакуліна.

"Одеса - летітимуть ракети, ППО впорається. Цілі торкаються води/світла. Окупації і наступу не бачу", - додала вона.

За словами астролога, почнеться бій за Бердянськ.

"Бердянськ - дуже каламутні ситуації в місті. Багато зрадників у самому місті, переметнулися на бік ворога. Місцеві органи влади, всіляко перешкоджають деокупації міста. Буде бій за місто, з втратами, але місто повернеться на свій колишній кордон", - каже вона.

"В основному у ворога по всіх містах ракетні об'єкти - це світло/вода/тепло для людей. Вони зараз хочуть показати свою міць саме нанесенням шкоди різного роду інфраструктурі", - зазначила астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Гороскоп для України на березень

Як раніше повідомив астролог Олексій Кириченко, емоційне напруження на війні прийде на 6-7 березня, коли буде повний місяць. Військові дії будуть зовсім іншими, каже він.

Також астрологи прогнозують, що саме 23 лютого можна очікувати найважчий день у війні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти