"Ризик радіаційного ураження": астролог дала тривожний прогноз на прийдешнє місячне затемнення

7 листопада 2022, 20:08
Як каже український астролог Ольга Медвецька, участь в затемненні урану несе і ризик радіаційного ураження. Але, за її словами, ймовірність не 100%-ва.
Місячне затемнення
Астролог дала тривожний прогноз на прийдешнє місячне затемнення / https://ua.depositphotos.com

Під час місячного затемнення, яке має відбутися в найближчий вівторок, 8 листопада, є підвищений ризик нанесення ядерного удару ворогами України або ж аварії на якій-небудь з атомних станцій. Відповідний прогноз відомий український астролог Ольга Медвецька зробила на своїй сторінці Instagram.

"Перше, і найважливіше, що буде брати участь і "зробить всю погоду" ‒ з'єднання затемненої місяця з ураном, і це буде означати і опозицію урану до Сонця. Такий аспект несе несподіванка, різкість розвитку подій, виникнення будь-яких ситуацій, які обумовлені і цим положенням, і затемненням, а також це свідчить про непередбачуваність напрямків, в яких може статися щось. Повинна також сказати, що, на жаль, участь в затемненні урану несе і ризик радіаційного ураження. Це, може бути, як наслідок застосування ядерної зброї, так і через аварію на атомній станції. Однак ймовірність не 100%. І наскільки я розумію, якщо в листопаді цього не станеться, то вже в грудні цей ризик буде дуже і дуже малий", – обнадіяла астролог.

Медвецька особливо зазначила, що ситуація цілком може обмежитися і просто потужною дискусією на теми ядерного удару або нової теми тимчасово захопленої окупантами Запорізької АЕС.

Нагадаємо, раніше астролог Рубіна Цибульська розповіла, що на Україну чекають суттєві перемоги на фронті наприкінці листопада 2022 року. Збройні сили України рухатимуться у правильному напрямку для звільнення тимчасово окупованих територій. За словам астролога, російські окупанти почнуть відступати з наших територій уже до кінця місяця.

Нагадаємо, раніше астролог Ольга Медвецька попередила про небезпеку 8 листопада. Вона попередила, що у день місячного затемнення є ризик радіаційного ураження. Це може означати або можливий ядерний удар, або аварію на атомній електростанції.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти